Πόσα χρήματα έβαλε από την τσέπη της η Μαρία Πασχαλίδου για την ευρωπαϊκή πρωτεύουσα νεολαίας;

|
THESTIVAL TEAM

Στην Ελλάδα έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε πολιτικούς να πλουτίζουν μετά την είσοδό τους στην πολιτική. Υπάρχουν ωστόσο λαμπρές εξαιρέσεις που μας θυμίζουν πως δεν είναι όλοι ίδιοι. Ένας από τους ανθρώπους που…

πίστεψε από την πρώτη στιγμή τη διεκδίκηση του τίτλου της Ευρωπαϊκής Πρωτεύουσας Νεολαίας για το 2014 είναι η αντιδήμαρχος νεότητας του Δήμου Θεσσαλονίκης, Μαρία Πασχαλίδου.

Παρά το γεγονός ότι η διεκδίκηση δεν είχε εξασφαλισμένους πόρους από τον προϋπολογισμό του Δήμου η κυρία Πασχαλίδου πίστεψε στην ιδέα και μετέδωσε την πίστη της στους δεκάδες εθελοντές που στήριξαν την υποψηφιότητα της Θεσσαλονίκης. Στην πορεία της διεκδίκησης αποδείχτηκε ότι τα αναμενόμενα έσοδα από χορηγίες δεν επαρκούσαν για την κάλυψη των εξόδων της στήριξης της υποψηφιότητας.

Έτσι οι άνθρωποι που πίστεψαν την διεκδίκηση του τίτλου άρχισαν να βάζουν το χέρι στην τσέπη και να γίνονται οι ίδιοι χορηγοί της διοργάνωσης. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του thestival, η κ. Πασχαλίδου έχει συνδράμει μέχρι σήμερα στο ταμείο της υποψηφιότητας με το ποσό των 5.000 ευρώ. Άλλα μέλη της επιτροπής διεκδίκησης έχουν βάλει μικρότερα αλλά διόλου ευκαταφρόνητα ποσά από το πορτοφόλι τους. Ακόμη και ο Δήμαρχος, Γιάννης Μπουτάρης, συνέδραμε οικονομικά πληρώνοντας τα μπλουζάκια με το λογότυπο, τα οποία κόστισαν 500 ευρώ.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.