Κ. Μητσοτάκης: Ενημερώνει τους πολιτικούς αρχηγούς για το ταξίδι στις ΗΠΑ

|
ΤΑΚΗΣ ΤΣΟΥΚΑΛΕΛΗΣ

Ξεκινούν από σήμερα οι συναντήσεις του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, με τους αρχηγούς των κομμάτων.

Στο περιθώριο των συναντήσεων ο κ. Μητσοτάκης αναμένεται να τους ενημερώσει για το ταξίδι του στις ΗΠΑ αλλά και τις εξελίξεις στα Εθνικά θέματα.

Όπως προκύπτει από το πρόγραμμα που ανακοινώθηκε, η συνάντηση του Κυριάκο Μητσοτάκη με κάθε αρχηγό κόμματος θα έχει διάρκεια μίας ώρας.

Ο κύκλος των επαφών του πρωθυπουργού με τους πολιτικούς αρχηγούς αναμένεται να ολοκληρωθεί το πρωί της Δευτέρας, όταν και θα συναντήσει τον Γενικό Γραμματέα του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των συναντήσεων του Κυριάκου Μητσοτάκη με τους αρχηγούς των κομμάτων:

Στις 12:00, ο Πρωθυπουργός θα συναντηθεί με τον Πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Συνασπισμού Ριζοσπαστικής Αριστεράς και αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξη Τσίπρα.

Στις 13:00, Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα υποδεχτεί την Πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά.

Στις 17:00, ο Πρωθυπουργός θα έχει συνάντηση με τον Πρόεδρο της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκο Βελόπουλο.

Στις 18:00, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα υποδεχτεί τον Γραμματέα του ΜέΡΑ25, Γιάνη Βαρουφάκη.

Η συνάντηση με τον Πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδος, Δημήτρη Κουτσούμπα έχει προγραμματιστεί για τη Δευτέρα, 13 Ιανουαρίου, στις 11:00.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.