Ελληνική Λύση: Ο κ. Μητσοτάκης αποφασίζει μόνος να κάνει προσωπική υπόθεση τα Ελληνοτουρκικά

|
THESTIVAL TEAM

Πυρά κατά του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, στον απόηχο της σημερινής του συνάντησης με τον Ρετζέπ ταγίπ Ερντογάν, εξαπολύει η Ελληνική Λύση.

Το κόμμα του Κυριάκου Βελόπουλου κατηγορεί τον πρωθυπουργό πως “αποφασίζει μόνος να κάνει προσωπική υπόθεση τα Ελληνοτουρκικά” και προσθέτει πως “Με “κρυφές” διπλωματίες είχαμε εθνικές τραγωδίες”.

Η ανακοίνωση της Ελληνικής Λύσης:

“Με αφορμή την συνάντηση του Πρωθυπουργού κ. Μητσοτάκη με τον Πρόεδρο της Τουρκίας στη “σκιά” των προκλήσεων της Τουρκίας και την ανακήρυξη ΑΟΖ με τη φιλοτουρκική κυβέρνηση της Λιβύης, η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ επισημαίνει τα εξής:

Ο κ. Μητσοτάκης αποφασίζει μόνος να κάνει προσωπική υπόθεση τα Ελληνοτουρκικά! Είναι απαράδεκτο να μην ενημερώνει τους πολιτικούς αρχηγούς σε μια τόσο κρίσιμη στιγμή, όταν αυτό το Εθνικό θέμα θέλει ομοψυχία και όχι “κρυφή” διπλωματία!

Με “κρυφές” διπλωματίες είχαμε εθνικές τραγωδίες!

Δεν υπάρχουν προσωπικές υποθέσεις για τα εθνικά θέματα, γιατί οι προσωπικές υποθέσεις δεν αφορούν κανέναν, ενώ τα Ελληνοτουρκικά και η εθνική κυριαρχία μας αφορούν όλους!”

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.