Κυβερνητικοί κύκλοι κατά Πολάκη – Μετά τα “γαλλικά” εναντίον της Ειρήνης Αγαπηδάκη

|
ΜΑΓΔΑ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΥ

Βολές κατά της Εθνικής Συντονίστριας για τα ασυνόδευτα προσφυγόπουλα, Ειρήνης Αγαπηδάκη, εξαπέλυσε με ανάρτησή του στο Facebooκ ο Παύλος Πολάκης.

Αφορμή για την επίθεση του πρώην αναπληρωτή υπουργού και νυν βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ αποτέλεσε ένα άρθρο από το 2017 της κυρίας Αγαπηδάκη, η οποία ανέλαβε Εθνική Συντονίστρια για τα ασυνόδευτα προσφυγόπουλα , που όπως λέει ο ίδιος, δεν είχε διαβάσει μέχρι σήμερα. Μεταξύ άλλων ο Παύλος Πολάκης κάνει λόγο για «αγλάισμα της λογοτεχνίας», αναφερόμενος στο άρθρο της Ειρήνης Αγαπηδάκη, ενώ επιτέθηκε και στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

Κυβερνητικές πηγές: «Ξεπέρασε και τον εαυτό του σε χυδαιότητα»

«Ο κ. Πολάκης ξεπέρασε ακόμη και τον εαυτό του σε χυδαιότητα με την άκρως συκοφαντική ανάρτησή του κατά της Εθνικής Συντονίστριας για τα ανήλικα προσφυγόπουλα, Ειρήνης Αγαπηδάκη. Ομως κανενός το αυτί δεν ιδρώνει στον ΣΥΡΙΖΑ. Ο σταθερός συνδαιτημόνας του κ.Τσίπρα, έχει γίνει πλέον ο εκφραστής του ύφους και του ήθους του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Να τον χαίρεται και να τον καμαρώνει ο αρχηγός του. Η λέξη ντροπή δεν υπάρχει στο λεξιλόγιό τους», σχολιάζουν οι κυβερνητικές πηγές την ανάρτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.

Η ανάρτηση Πολάκη για την Ειρήνη Αγαπηδάκη

«ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΤΙ ΔΙΟΡΙΣΕΣ ΚΑΙ ΠΟΥ;;;;;;;;;!!!!!!!!! Ομολογώ πως αυτό το «πόνημα», αυτό το αγλάισμα της λογοτεχνίας, αυτό το κείμενο για Νόμπελ φιλοσοφίας ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΧΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ όταν γράφτηκε το 2017 ,άλλα μόνο σήμερα που το είδα να κυκλοφορεί εδώ.

Προφανώς το κοριτσάκι που ανέλαβε συντονιστής για τα ασυνόδευτα προσφυγόπουλα με αρκετά χιλιάρικα το μήνα, το είχε γράψει τότε για να της πω κάνα γαλλικό και να πάρει πόντους στα μάτια και τα κιτάπια του Μητσοτάκη τότε. Οπως αποδείχτηκε τους πήρε τους πόντους και χωρίς το γαλλικό .

Δυο παρατηρήσεις:

από τη «μελέτη» του πονήματος φαίνεται πως το πρόβλημα της είναι βαρειά ψυχωσική συνδρομή (και όχι απλή νεύρωση) που χρήζει μακράς νοσηλείας σε κλειστό ψυχιατρικό τμήμα. Παιδικά τραύματα,κακοποίηση,στέρηση,ανικανοποίητες επιθυμίες;;;Θα το βρουν οι ειδικοί στο Αιγινητειο η στο Δαφνί που πρέπει να επιληφθούν επειγόντως καθώς από την εκδήλωση των συμπτωμάτων έχει περάσει αρκετός καιρός και σίγουρα θα έχει επιβαρυνθεί κλινικά.

Αλί και τρισαλι στα ασυνόδευτα προσφυγόπουλα!!! ΠΑΜΕ ΠΑΛΙ: ΚΥΡΙΑΚΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΡΙΣΚΕΙΣ;;;; στα γαριδάκια;;;;….(γλυκά στο λέω)».

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.