Γ. Στεργίου: Η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι για τα δύσκολα

|
THESTIVAL TEAM

Στο μεναστευτικό, την πρώτη περίοδος διακυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη και την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας αναφέρεται ο γραμματέας της Π.Ε. της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργος Στεργίου, μιλώντας στο ΑΠΕ.

«Η χώρα επιτέλους απέκτησε πολιτική πυξίδα» δηλώνει ο κ. Στεργίου, αναφερόμενος στο μεταναστευτικό/προσφυγικό ζήτημα και προσθέτει: «Ακόμα και αν συγκυριακά προβληματίσουμε κάποιες τοπικές κοινωνίες θέλω να τους διαβεβαιώσω ότι ως κόμμα θα συμβάλλουμε σε ένα γόνιμο διάλογο και δεν θα επιτρέψουμε αυτό το θέμα να διχάσει τους Έλληνες».

Ο Γιώργος Στεργίου τονίζει ακόμα ότι «η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι για τα δύσκολα» και σημειώνει: «Όταν θέσαμε ως προτεραιότητά μας να βελτιώσουμε τη ζωή των πολιτών γνωρίζαμε ότι θα αναμετρηθούμε με παθογένειες του πρόσφατου αλλά και του απώτερου παρελθόντος».

Αναφερόμενος στον ΣΥΡΙΖΑ ο γραμματέας της Π.Ε της ΝΔ δηλώνει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ότι «η Αριστερά στη χώρα είναι προφανές ότι έχει χάσει την κοινωνική της ώσμωση» και επισημαίνει ότι «η αποκατάσταση του αισθήματος ασφάλειας αποτελεί μία από τις τρεις βασικές προεκλογικές μας δεσμεύσεις» και διαβεβαιώνει ότι «η κυβέρνηση δουλεύει από την πρώτη κιόλας μέρα για να γίνουμε ένα κανονικό ευρωπαϊκό κράτος».

Ερωτηθείς εάν ήλθε η ώρα να επιλεγεί γυναίκα για πρώτη φορά στο κορυφαίο αξίωμα του Προέδρου Δημοκρατίας ο Γιώργος Στεργίου απαντά: «Για μένα η αξιοσύνη και η αρετή που απαιτείται για τον πρώτο πολίτη της χώρας δεν εξαρτάται από το φύλο. Ωστόσο, δεν θα σας το κρύψω ότι θα ήθελα να δω τα επόμενα χρόνια μια γυναίκα ως Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας».

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.