Κόντρα έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνι Γεωργιάδη και τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ< Παύλο Πολάκη.

Αφορμή στάθηκε μια φράση του κ. Γεωργιάδη σε τηλεοπτική εκπομπή του ΣΚΑΪ, ο οποίος χαρακτήρισε "σύγχρονο Κασιδιάρη" τους Πολάκη και Τζανακόπουλο.

"Νομίζω ότι χθες η Βουλή χειρίστηκε το θέμα σωστά. Ο ΣΥΡΙΖΑ πήγε χθες για να κάνει σόου. Ήθελαν το σόου που αστυνομικοί θα τράβαγαν έξω τον Πολάκη και τον Τζανακόπουλο. Θα φώναζαν αυτοί για το κράτος της Δεξιάς που επανέρχεται. Πήγε ο Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ για να κάνουν ένα σόου και αυτό δεν τους βγήκε. Η Βουλή έχει κανονισμό. Ο ΣΥΡΙΖΑ καλούσε την φρουρά για να βγάλει έξω τον Κασιδιάρη. Ο σύγχρονος Κασιδιάρης είναι ο Πολάκης με τον Τζανακόπουλο. Αν ένας της Χρυσής Αυγής παραβιάζει τον κανονισμό είναι κακό αλλά αν τον παραβιάζει ένας βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ είναι καλός Να τελειώσει η πλάκα. Νόμοι ισχύουν για όλους το ίδιο. Η συμπεριφορά του Κασιδιάρη, του Τζανακόπουλου και του Πολάκη ως προς τον σεβασμό του κανονισμού της Βουλής σ’ αυτή την περίπτωση είναι ίδια", ανέφερε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Στην τοποθέτηση του υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων απάντησε με σκληρή γλώσσα ο κ. Πολάκης.

"Γεωργιάδη! Έλα να μας βγάλεις από την αίθουσα Εσύ, αν έχεις άντερα! Άντε,ορφανό του Παττακού και υποτακτικέ του Φρουζή, που θα τολμήσεις Εσύ ΣΚΟΥΠΙΔΙ της ανθρώπινης ιστορίας να μας χαρακτηρίσεις .... ΟΥΣΤ !!" έγραψε ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας στο Facebook.

Συνέχεια στον "πόλεμο" δηλώσεων έδωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος απάντησε στον βουλευτή της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

""Όταν είπα χθες ότι η αντικοινοβουλευτική τους συμπεριφορά, τους εξομοιώνει με τον Κασιδιάρη ο οποίος έλεγε ακριβώς τα ίδια, έπεσαν οι δημοσιογράφοι να με φάνε. Το βράδυ ο κ. Πολάκης έσπευσε με μία «καλαίσθητη» και «ήρεμη» ανάρτηση του να αποδείξει απλώς τους ισχυρισμούς μου...", έγραψε ο κ. Γεωργιάδης στο Twitter.