Στην Μεσσηνία σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και ο Πρωθυπουργός

|
THESTIVAL TEAM

Την Μεσσηνία θα επισκεφθούν σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος και ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Στις 12:00 το μεσημέρι ο κ. Παυλόπουλος θα μιλήσει στο συνέδριο με θέμα: «Πολιτική, Ποινική και Διοικητική Δίκη. Αποκλίσεις και Συγκλίσεις» που διοργανώνει, στο ξενοδοχείο Costa Navarino, η Εταιρία Δικαστικών Μελετών, σε συνεργασία με τον δικηγορικό σύλλογο Καλαμάτας.

Στις 18:30 το απόγευμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα μεταβεί στην Καρδαμύλη, για να εγκαινιάσει την οικία που δώρισαν οι Patrick και Joan Leigh Fermor στο Μουσείο Μπενάκη.

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα παραστεί και θα απευθύνει ομιλία στις 12:00 το μεσημέρι στην εκδήλωση που οργανώνει το Επιμελητήριο Μεσσηνίας, στο Μέγαρο Χορού στην Καλαμάτα, με θέμα: «Οι μεγάλες επενδύσεις ως καταλύτης για ανάπτυξη και καλές δουλειές για όλους – το παράδειγμα της Costa Navarino στη Μεσσηνία».

Στις 17:30 ο κ. Μητσοτάκης θα επισκεφθεί το δημαρχείο Δυτικής Μάνης, στην Καρδαμύλη και στη συνέχεια, στις 18:30, θα παραστεί και θα απευθύνει χαιρετισμό στην τελετή εγκαινίων της οικίας των Patrick και Joan Leigh Fermor.

Την Κυριακή το πρωί, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα μεταβεί στην Πύλο, για να παραστεί στις εκδηλώσεις εορτασμού της 192ης επετείου της Ναυμαχίας του Ναυαρίνου.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.