Πυρά κατά κυβερνητικών στελεχών εξαπολύει ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Χαρίτσης, κατηγορώντας τα πως προσπαθούν να προσδώσουν πολιτικές διαστάσεις στην υπόθεση απώλειας στρατιωτικού υλικού σε ναυτική μονάδα στη Λέρο.

"Κάθε άλλη απόπειρα μικροπολιτικής εκμετάλλευσης συνιστά δείγμα πρωτοφανούς ανευθυνότητας σε ένα πολύ σοβαρό περιστατικό εθνικής ασφάλειας", τονίζει σε δήλωσή του ο κ. Χαρίτσης καλώντας παράλληλα την κυβέρνηση να συνδράμει τις στρατιωτικές και ανακριτικές αρχές στο έργο τους για να διαλευκανθεί η υπόθεση.

Η πλήρης δήλωση του εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ:

"Παρακολουθούμε με ανησυχία κυβερνητικά στελέχη να προσπαθούν να προσδώσουν πολιτικές διαστάσεις στην εξαιρετικά σοβαρή υπόθεση απώλειας στρατιωτικού υλικού σε ναυτική μονάδα στη Λέρο.

Καλούμε την κυβέρνηση να συνδράμει τις στρατιωτικές και ανακριτικές αρχές στο έργο τους για την άμεση διαλεύκανση της υπόθεσης και τον εντοπισμό του εν λόγω υλικού.

Κάθε άλλη απόπειρα μικροπολιτικής εκμετάλλευσης συνιστά δείγμα πρωτοφανούς ανευθυνότητας σε ένα πολύ σοβαρό περιστατικό εθνικής ασφάλειας".