«Κακόβουλες διαρροές» χαρακτήρισε ο γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης, τις πληροφορίες ότι ήταν επεισοδιακή η συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, με αφορμή την φράση "μην τα πάρω στο κρανίο", που φέρεται να είπε ο Αλέξης Τσίπρας.

«Ποιος νους με πολλή φαντασία έκανε αυτήν την διαρροή;» διερωτήθηκε, σε συνέντευξή τού στον Ρ/Σ Alpha 98.9, ενώ τόνισε ότι δεν υπήρξε διαφωνία Τσίπρα – Τσακαλώτου.

«Υπάρχουν κάποιοι στενοκέφαλοι που αντί να μιλούν μέσα, κάνουν διαρροές», είπε ο ο Πάνος Σκουρλέτης λέγοντας ότι η φράση ακούστηκε στην αρχή πάνω σε μια συζήτηση επί διαδικαστικών θεμάτων.

Σχετικά με το 40% της αποζημίωσης υπέρ του κόμματος που έθεσαν βουλευτές της επαρχίας, ο κ. Σκουρλέτης επανέλαβε ότι αυτό προβλέπεται από τον κώδικα δεοντολογίας που έχουν υπογράψει για να είναι υποψήφιοι.

Για την αποφυλάκιση του Α. Φλώρου και τις αιτιάσεις της ΝΔ ότι έκανε χρήση των διατάξεων του νέου ποινικού κώδικα, είπε πως «είναι πρόκληση να το λέει αυτό η ΝΔ. Ο ποινικός κώδικας δεν αναφέρεται σε πρόσωπα, προωθεί κάποιες αλλαγές και από εκεί και πέρα υπάρχουν επιτροπές και συμβούλια που αποφασίζουν κατά περίπτωση».