Την αντίδραση τόσο του Νίκου Βούτση όσο και του Κινήματος Αλλαγής προκάλεσε το σημερινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας “Μακελειό”.

Ο πρόεδρος της Βουλής χαρακτηρίζει ως “πρωτοφανή αθλιότητα” και “κατάπτυστη ενέργεια” την στοχοποίησή του ως “χαφιέ της ΚΥΠ” από δημοσίευμα της εφημερίδας. Σε δήλωσή του, ο κ. Βούτσης επισημαίνει: “Η πρωτοφανής αθλιότητα Στάθη Παναγούλη-Μακελειού πάνω σε ένα χαλκευμένο έγγραφο το οποίο απαντήθηκε από το σύνολο των δημοκρατικών δυνάμεων και αποσύρθηκε εντός 24 ωρών στον ιστορικό χρόνο που όλοι γνωριζόμασταν, αποτελεί μία κατάπτυστη πολιτικά ενέργεια την οποία αναμένω ότι θα αποδοκιμάσει και ο φορέας ο οποίος φιλοξενεί αυτόν τον κύριο στα ψηφοδέλτια του αυτήν την εποχή”.

Το πρωτοσέλιδο της εν λόγω εφημερίδας προκάλεσε και την αντίδραση του Κινήματος Αλλαγής. Σχολιάζοντας ένα δεύτερο δημοσίευμα, το οποίο χαρακτηρίζει τον Γιώργο Γεννηματά ως “πρωτοπαλίκαρο της Χούντας”, η Χαριλάου Τρικούπη σημειώνει: “Είναι προφανές ότι βρίσκεται σε διατεταγμένη υπηρεσία παραπολιτικών κέντρων συκοφάντησης”.