Θερμή υποδοχή επεφύλαξαν οι Μετσοβίτες στον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος κατέφθασε στην περιοχή, στις 12:00 το μεσημέρι της Κυριακής.

Τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας υποδέχθηκαν ο βουλευτής του νομού, Κ. Τασούλας, ο περιφερειάρχης Ηπείρου -Μετσοβίτης στην καταγωγή- Αλέξανδρος Καχριμάνης και οι υποψήφιοι της ΝΔ στις επικείμενες εκλογές.

Η συνομιλία του Κ. Μητσοτάκη με ηλικιωμένο
Ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεχόταν τις ευχές του κόσμου για «καλή δύναμη», ενώ ένας ηλικιωμένος του απευθύνθηκε λέγοντάς του: «εμείς δεν ψηφίζουμε κόμματα, ψηφίζουμε πρόσωπα», με τον κ. Μητσοτάκη να του απαντά, «ωραία αυτό θα λες και εσύ, ότι ψηφίζεις Κυριάκο». Ενας άλλος ηλικιωμένος του ζήτησε να στηρίξει τη μεσαία τάξη ενώ εντύπωση προκάλεσε ένας τρίτος, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ - ΜΠΕ, παρότι ζει πλέον στη Λάρισα, επέστρεψε στο Μέτσοβο, μόνο και μόνο για να συνομιλήσει μαζί του.

Τα δώρα
Ο Δήμος Μετσόβου χάρισε στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης ένα φωτογραφικό λεύκωμα αλλά και μια… γλίτσα. Σε συνέχεια της επίσκεψής του, ο πρόεδρος του κόμματος επισκέφθηκε την Πινακοθήκη, όπου και εξέφρασε το θαυμασμό του για τα έργα.