Κ. Χατζηδάκης: Στον ΣΥΡΙΖΑ το έχουν “τερματίσει” με τα ψέματα

|
THESTIVAL TEAM

“Φαίνεται ότι στον ΣΥΡΙΖΑ το έχουν τερματίσει με τα ψέματα”, σημειώνει ο αντιπρόεδρος της ΝΔ και υποψήφιος βουλευτής στον βόρειο τομέα της Β’ Αθηνών Κωστής Χατζηδάκης, με αφορμή χθεσινή του τηλεοπτική αντιπαράθεση με τον υποψήφιο βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Νίκο Φίλη.

Όπως αναφέρει στη δήλωσή του ο κ. Χατζηδάκης, “ο κ.Φίλης ισχυρίστηκε ότι το ΕΚΑΣ δεν το κατήργησε ο ΣΥΡΙΖΑ αλλά η Νέα Δημοκρατία!! Δεν μου απάντησε όμως στο απλό ερώτημα:αν ήταν ήδη καταργημένο το ΕΚΑΣ από τη ΝΔ, γιατί άραγε το ξανακατάργησαν οι ίδιοι; (σχετικό βίντεο: https://youtu.be/E4JZlwuXk68 )

Σήμερα το Υπουργείο Παιδείας (με ανακοίνωση) και ο ΣΥΡΙΖΑ ισχυρίζονται ότι είπα δήθεν χθες, στην ίδια συζήτηση, να μην προσληφθούν οι εκπαιδευτικοί για την ειδική αγωγή. Όμως το βίντεο τους διαψεύδει και τους εκθέτει. Διότι δηλώσω ξεκάθαρα ότι είναι λόγος τιμής του Κυριάκου Μητσοτάκη να προσληφθούν!! (σχετικό βίντεο 2: https://youtu.be/n08lbOGpk5E)

“Αντιλαμβάνομαι ότι στον ΣΥΡΙΖΑ βρίσκονται σε πανικό και σύγχυση”, προσθέτει ο αντιπρόεδρος της ΝΔ. “Δεν αντιλαμβάνομαι όμως την πολιτική ξετσιπωσιά.

Στην πολιτική όλοι κάποια στιγμή μπορεί να χάσουν εκλογές. Το ζητούμενο είναι αν κάποιος χάνει αξιοπρεπώς ή αναξιοπρεπώς. Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει επιλέξει να χάσει αναξιοπρεπώς”, καταλήγει ο κ. Χατζηδάκης.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.