Στις γειτονιές και στην αγορά ο Στράτος Σιμόπουλος

|
THESTIVAL TEAM

Πυκνώνει το πρόγραμμα των επισκέψεων του στην αγορά, σε γειτονιές και σε επιχειρήσεις ο πρώην γενικός γραμματέας Δημοσίων Έργων κ. Στράτος Σιμόπουλος.

Χθες επισκέφτηκε τις αγορές Καπάνι και Μοδιάνο, όπου άκουσε τα πολλά και σοβαρά προβλήματα των επαγγελματιών και καταστηματαρχών, όπως η υπερφορολόγηση, οι ασφαλιστικές εισφορές κλπ, αλλά και το μικρό αγοραστικό ενδιαφέρον.

Ο κ. Σιμόπουλος τόνισε απευθυνόμενος στους επαγγελματίες ότι η ΝΔ στηρίζει τον ιδιωτικό τομέα και κυρίως τους επαγγελματίες και εμπόρους, καθώς προτίθεται μόλις γίνει κυβέρνηση να μειώσει την φορολογία για επιχειρήσεις και φυσικά πρόσωπα και σε βάθος τριετίας τις ασφαλιστικές εισφορές. Παράλληλα, δεσμεύτηκε να προσπαθήσει έμπρακτα να λυθεί το πρόβλημα με τα δάπεδα και την έλλειψη στεγάστρου στο Καπάνι.

Ακόμη χθες επισκέφτηκε και συνομίλησε με εργαζομένους του ιδιωτικού τομέα, στους οποίους παρουσίασε τις θέσεις της ΝΔ για την φορολογία, καθώς και το πρόγραμμα του κόμματος για την αλληλεγγύη, την υγεία, την εργασία και για περισσότερες δουλειές.

Παράλληλα, χθες το απόγευμα στην Πολίχνη, στα πλαίσια της δράσης “Συζητάμε στις γειτονιές – Αναζητώντας λύσεις στα προβλήματα της καθημερινότητας” ο κ. Σιμόπουλος συναντήθηκε με πολίτες και κατέγραψε τα προβλήματα της περιοχής τους.

Ο κ. Σιμόπουλος παρευρέθηκε το βράδυ στην ομιλία του Προέδρου της ΝΔ, Κυριάκου Μητσοτάκη, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Export Summit του ΣΕΒΕ.

Σήμερα θα επισκεφτεί παραγωγικές μονάδες στην Βιομηχανική περιοχή της Σίνδου.

simopoulos.jpg

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.