Το δικό της μήνυμα μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς της στην Α' εκλογική περιφέρεια της Θεσσαλονίκης με τον ΣΥΡΙΖΑ στέλνει μέσω της σελίδας της στο Facebook η Κατερίνα Νοτοπούλου. Η τέως υφυπουργός Μακεδονίας- Θράκης και υποψήφια δήμαρχος Θεσσαλονίκης εξηγεί την απόφασή της να συμμετάσχει στις εθνικές εκλογές, σημειώνοντας ότι έχει μάθει να δίνει μάχες. "Και αυτήν την μάχη θα την δώσουμε μαζί. Μαζί με τους πολίτες,για τους πολίτες, για να μην γυρίσει η χώρα μας πίσω" τονίζει και ξεκαθαρίζει σχετικά με την παρουσία της στα έδρανα της αντιπολίτευσης στο Δημοτικό Συμβούλιο: "Στο Δημοτικό συμβούλιο παραμένουμε ΜΑΖΙ, η υπεύθυνη δύναμη, η φωνή των πολλών, η ελπίδα που γεννήθηκε στην πόλη".

Αναλυτικά το μήνυμά της Κ. Νοτοπούλου:

Η εκλογική αναμέτρηση της 7ης Ιουλίου είναι ίσως η πιο σημαντική των τελευταίων δεκαετιών.

Για πρώτη φορά μετά από 10 χρόνια ο ελληνικός λαός καλείται να εγκρίνει ένα πρόγραμμα για την νέα τετραετία που είναι απαλλαγμένο από την έγκριση της τρόικας.

Και αυτό χάρη στις γενναίες προσπάθειες του ελληνικού λαού και την πολιτική που ασκήθηκε από την σημερινή κυβέρνηση.

Το μέλλον μας εξαρτάται από τη βούληση των πολιτών.
Ποιο πρόγραμμα θα εμπιστευτούν και ποιες πολιτικές επιλογές θα κάνουν.

Η προσπάθεια της ΝΔ και του ΚΙΝΑΛ για παλινόρθωση των πολιτικών λιτότητας και περιορισμού των δικαιωμάτων πρέπει να απαντηθεί από όλους μας.

Ανήκω στη γενιά που βίωσε τις πιο σκληρές διαψεύσεις των ονείρων της, στη γενιά που δεν κρύφτηκε από τους αγώνες αλλά μπήκε μπροστά.

Εργάστηκα και προσπαθώ για μία δίκαιη κοινωνία με όποιον τρόπο μπορώ.

Μέσα στην Αριστερά, μαζί με τον ΣΥΡΙΖΑ, δίπλα στον Αλέξη Τσίπρα.

Σήμερα δεν θα αναρωτηθώ για το «τι εφύλαγεν αυτός ο Χαμαιδράκων»;

Συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία στην Α' εκλογική περιφέρεια Θεσσαλονίκης συντασσόμενη στην προσπάθεια νίκης των ανθρώπων της πόλης έναντι της λήθης, της λιτότητας, του αυταρχισμού.

Της νίκης των πολλών. Για όσα πιστέψαμε, για όσα προσπαθήσαμε, για όσα μπορούμε. Για τον Δίκαιο Αγώνα.

Γιατί έχω μάθει να δίνω μάχες. Και αυτήν την μάχη θα την δώσουμε μαζί. Μαζί με τους πολίτες,για τους πολίτες, για να μην γυρίσει η χώρα μας πίσω.

Τώρα αποφασίζουμε για τις ζωές μας!

Υγ. Στο Δημοτικό συμβούλιο παραμένουμε ΜΑΖΙ, η υπεύθυνη δύναμη, η φωνή των πολλών, η ελπίδα που γεννήθηκε στην πόλη.