Συνάντηση Τσίπρα- Νοτοπούλου: Αισιοδοξία για τη νίκη στον δήμο Θεσσαλονίκης

|
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΚΟΚΟΛΑΚΟΣ

Συνάντηση με την υποψήφια δήμαρχο Θεσσαλονίκης και επικεφαλής του συνδυασμού “Θεσσαλονίκη Μαζί”, Κατερίνα Νοτοπούλου είχε σήμερα ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη.

Το τετ α τετ του έγινε το πρωί, πριν τη συνάντηση του Πρωθυπουργού με τα σωματεία των Ποντίων, στο ΥΜΑΘ. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, η  Κατερίνα Νοτοπούλου ενημέρωσε τον Πρωθυπουργό για την ευρεία προοδευτική συμμαχία που έχει επιτευχθεί και τη στήριξη που λαμβάνει από τις προοδευτικές συνάμεις ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών.

Ο πρωθυπουργός ενημερώθηκε ακόμη για όσα έχουν τεθεί επί τάπητος το τελευταίο διάστημα στις συναντήσεις της υποψήφιας δημάρχου Θεσσαλονίκης εκπροσώπους του σοσιαλιστικού χώρου για την Πρόοδο και την Ενιαία Κίνηση Ευρωπαϊκής Αριστεράς.

Το κλίμα στη συνάντηση ήταν ιδιαίτερα αισιόδοξο, λόγω και της χθεσινής επιτυχημένης προεκλογικής συγκέντρωσης του συνδυασμού “Θεσσαλονίκη Μαζί” στον πεζόδρομο της Αγίας Σοφίας, όπου η Κατερίνα Νοτοπούλου πραγματοποίησε την κεντρική της ομιλία και την παρουσίαση των υποψηφιων δημοτικών συμβούλων του συνδυασμού της.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.