ΝΔ: Η επίθεση αναρχικών σε εκδηλώσεις της ΝΔ σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη συνιστά ευθεία επίθεση στη Δημοκρατία

|
ΜΑΓΔΑ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΥ

Ανακοίνωση εξέδωσε η Νέα Δημοκρατία, μετά και την επίθεση κουκουλοφόρων στο κτίριο της Εθνικής Ασφαλιστικής στην Λεωφόρο Συγγρού, όπου γινόταν εκδήλωση παρουσία του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Βασίλη Κικίλια και της Όλγας Κεφαλογιάνν, στην Αθήνα αλλά και την διαμαρτυρία, που πραγματοποίησαν αντιεξουσιαστές έξω από εκδήλωση με ομιλητή τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη, στη Θεσσαλονίκη.

«Η ταυτόχρονη επίθεση αναρχικών σε προεκλογικές εκδηλώσεις της Νέας Δημοκρατίας σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, στις οποίες ήταν μάλιστα παρόντες οι πρώην πρωθυπουργοί Κώστας Καραμανλής και Αντώνης Σαμαράς αλλά και ο πρώην Πρόεδρος του Κόμματος, Ευάγγελος Μεϊμαράκης δεν είναι απλά και μόνον άλλο ένα κρούσμα βίας από τα πολλά που ζούμε καθημερινά στην εποχή ΣΥΡΙΖΑ» αναφέρει η ΝΔ σε ανακοίνωσή της.

«Συνιστά ευθεία επίθεση στη δημοκρατία. Θέτουμε την κυβέρνηση προ των ευθυνών της: Η ομαλή διεξαγωγή του προεκλογικού αγώνα είναι ευθύνη της συντεταγμένης πολιτείας. Οτιδήποτε τη διαταράξει θα βαρύνει προσωπικά τον κ. Τσίπρα», σημειώνεται στην ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.