Τσίπρας: Παριστάνετε τον Στέφανο Χίο – Μητσοτάκης: Η οικογένειά σας έκανε λεφτά στη Χούντα

|
THESTIVAL TEAM

Στις δευτερολογίες συνεχίστηκε η κόντρα του πρωθυπουργού με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης στη Βουλή.

Αρχικά, το λόγο πήρε ο Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος απάντησε στον Κυριάκο Μητσοτάκη για τις διακοπές στο κότερο, λέγοντας πως: «σε ό,τι με αφορά δεν έχω τίποτα να κρύψω».

«Είμαι 11 χρόνια αρχηγός πολιτικού κόμματος και 4,5 χρόνια πρωθυπουργός. Δεν μπήκα στην πολιτική ζωή του τόπου για να γίνω πλούσιος, δεν έγινα πλούσιος και δεν ανήκω σε μια πολιτική οικογένεια, η οποία δεν έκανε καμιά άλλη δουλειά μόνο πολιτική και είναι ζάπλουτη κ. Μητσοτάκη. Είσαι πολύ λίγος εσύ για να μιλάς για την ελίτ και για τους πολλούς σε μένα», τόνισε.

«Κύριε Μητσοτάκη σε αυτόν τον τόπο τίποτε δεν κρύβεται. Σε ό,τι με αφορά δεν έχω τίποτα να κρύψω και δεν έκρυψα ποτέ. Ούτε οι μετοχές που δεν έχω, ούτε οι καταθέσεις που δεν έχω. Αφήστε αυτές τις αθλιότητες, τα ψέματα, τα fake news. Δεν ντρέπεστε λιγάκι, τα fake news που χρησιμοποιείτε όλα αυτά τα χρόνια; Δεν ντρέπεστε λιγάκι;», επισήμανε ο κ. Τσίπρας και συνέχισε:

«Είναι γνωστό σε όλους ότι εδώ και 3 χρόνια έχω συνεργάτιδα την κα. Παναγοπούλου. Είναι γνωστό σε όλους ότι φιλοξενήθηκα τον Αύγουστο στο σκάφος της συνεργάτιδάς μου. Εάν μου ζητούσατε θα σας έστελνα εγώ φωτογραφίες, έβγαλα και σέλφι με το προσωπικό. Βάζετε το παρακράτος σας να υποκλέπτει προσωπικές μου στιγμές. Είναι ντροπή σας. Εγώ δεν έχω εξοχικό στην Τήνο μεσοτοιχία με τον κ. Χριστοφοράκο… Πιστεύετε ότι θα κερδίσετε μεταφέροντας το επίπεδο της πολιτικής σε επίπεδο Στέφανου Χίου; Συνεχίστε, μας κάνετε δώρο».

«Από τον Αύγουστο του 2018 κάνετε τυμβωρυχία σε συνεργασία με τον Σκάι κι έτσι νομίζετε ότι θα αλλάξετε την ατζέντα πηγαίνοντας στις εκλογές. Το ίδιο επιχειρήσατε να κάνετε και με τον Πολάκη» συνέχισε ο πρωθυπουργός.

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στον πρώην συνεργάτη της ΝΔ, Νίκο Γεωργιάδη, λέγοντας: «Δεν πάθατε κανένα σοκ για τον συνεργάτη σας που καταδικάστηκε για παιδεραστία».

Έντονη ήταν η αντίδραση του προέδρου της ΝΔ που είπε πως: «Εσείς βάζατε το παρακράτος να χτυπάει τη σύζυγό μου, γιατί δεν τολμούσατε να χτυπήσετε εμένα. Την επόμενη φορά που θα μιλήσετε για ζάπλουτη οικογένεια, θα τα ακούσετε για το πως έκανε λεφτά η οικογένειά σας στη Χούντα. Μη μου κουνάτε το δάχτυλο. Κρύψατε το ότι πήγατε διακοπές επειδή όλοι θα σας έκραζαν που ήταν 25 μέρες μετά το Μάτι».

«Προερχόμαστε από διαφορετικές οικογένειες και είχα την ατυχία ή τύχη να έχω ζήσει την πολιτική από μικρός και απομυθοποίησα την χλιδή της εξουσίας», συνέχισε ο κ. Μητσοτάκης.

Πηγή: cnn.gr

 

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.