Νέα απάντηση στους επικριτές του έδωσε ο Παύλος Πολάκης, μέσω της σελίδας του στο facebook. Ο κ. Πολάκης εξηγεί την αριστερή αντίληψη στα θέματα των ατόμων με αναπηρία και στέλνει ένα μήνυμα στον πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου ΑΘηνών, Γιώργο Πατούλη, μετά την απόφαση του ΙΣΑ να παραπέμψει στο πειθαρχικό συμβούλιο του Συλλόγου τουν αν. υπουργό. "Πατούλη, είσαι λίγος, ελεγχόμενος και διατεταγμένος για να με "δικάσεις" αναφέρει χαρακτηριστικά.

Η ανάρτησή του:

Diakosynh.jpg

ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΠΑΛΗΚΑΡΙΑ :

Στη πρώτη φωτογραφία το αποτέλεσμα των "ίσων ευκαιριών " της νεοφιλελεύθερης αντίληψης για τα ΑΜΕΑ

Στη δεύτερη φωτογραφία η ουσία της αριστερής αντίληψης του κοινωνικού κράτους που δημιουργεί δικαιοσύνη και ισότητα για τα άτομα με αναπηρία (τα κουτιά που πατάνε τα παιδιά ειναι τα μόρια ,τα επιδόματα ,οι ειδικές ρυθμίσεις που θέλουν να καταργήσουν οι οπαδοί του κοινωνικού δαρβινισμού-αυτοματισμού-Νεοφιλελευθερισμού)

ΑΥΤΟ ΕΙΠΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗ της ΝΔ Κο Κυμπουροπουλο....

Όλα τα αλλα που γραφουν τα ΜΜΕ και τα Τρολ θέλουν να καλύψουν την τροπή σε φυγή του Μητσοτάκη στην πρόκληση του Τσιπρα για τηλεοπτική αναμέτρηση,τη δίωξη της κας Στουρναρα για την απευθείας ανάθεση με 713000 ευρω απο το Κεελπνο του Συνεδριου e-health το 2014 και το υπερπλεονασμα 4,4% που οδηγεί σε φορολογικές ελαφρύνσεις και στη ΜΗ μείωση του αφορολόγητου .

Άντε καλό βράδυ τωρα και πουσαι Πατουλη: Εισαι λίγος, ελεγχόμενος και διατεταγμένος για να με "δικάσεις" ,οταν για ολη τη βρωμιά του χώρου της υγείας εχεις πιει το αμίλητο νερο(ειμαι και στον Ιατρικο σύλλογο Χανιων οχι στον Ισα).