Τσίπρας σε Δούρου: Η διαρκής στοχοποίηση δεν είναι κατηγορία είναι τίτλος τιμής για σένα – Θα είσαι ξανά περιφερειάρχης

|
THESTIVAL TEAM

Την απόλυτη στήριξη στο πρόσωπό της Ρένας Δούρου εξέφρασε ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, κατά την παρουσίαση του συνδυασμού της.

Κατά την ομιλία του ο Αλέξης Τσίπρας έπλεξε το εγκώμιο της Ρένας Δούρου τονίζοντας μεταξύ άλλων: “Η Περιφερειάρχης, οι Αντιπεριφερειάρχες, οι εκλεγμένοι σύμβουλοι εργάστηκαν με προσήλωση και αίσθημα ευθύνης για να αλλάξει πρόσωπο η Αττική. Αθόρυβα. Στο πεδίο. Όχι από τα γραφεία τους. Εκεί που υπάρχουν οι πραγματικές ανάγκες.Μέσα σε αυτά τα χρόνια, έγιναν μεγάλα βήματα: Αποκαταστάθηκε η νομιμότητα και η διαφάνεια, προχώρησαν μεγάλα έργα, έγινε ουσιαστικό έργο στην κοινωνική πολιτική, αναδείχθηκε με παρεμβάσεις το πολιτισμικό πρόσωπο της Αττικής, ενώ η Περιφέρεια ήταν εκεί για το σύνολο των Δήμων”

“Ρένα η διαρκής στοχοποίηση δεν είναι κατηγορία είναι τίτλος τιμής για σένα”, επισήμανε επίσης και πρόσθεσε: “Στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2014, γνωρίζαμε ότι το βάρος της ευθύνης θα είναι μεγάλο. Γνωρίζαμε ότι δεν ερχόμαστε μόνο για να καταδείξουμε την ανικανότητα και την ιδιοτέλεια του προηγούμενου καθεστώτος. Αλλά για να αναμετρηθούμε με τα πραγματικά προβλήματα των πολιτών”.

Ο Αλέξης Τσίπρας εξέφρασε επίσης τη βεβαιότητα πως η Ρένα Δούρου θα είναι ξανά Περιφερειάρχης Αττικής.

Μάλιστα η κ. Δούρου, κατά την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα δεν άντεξε και έβαλε τα κλάματα.

Δείτε το βίντεο:

 

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.