Κ. Νοτοπούλου: Ξέσπασαν ακραίες φωνές με αφορμή το Μακεδονικό – Είδα μαθητές πάνω σε άλογα (VIDEO)

|
ΜΑΓΔΑ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΥ

Στην ανοιχτή εκδήλωση “για την οικονομία, την ακροδεξιά και την Ευρώπη” που διοργανώνει σήμερα ο ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης, με ομιλητές τον υπουργό Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτο και τον ευρωβουλευτή, Στέλιο Κούλογλου, βρέθηκε η υποψήφια δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κατερίνα Νοτοπούλου.

Η κ. Νοτοπούλου έκανε μια σύντομη παρέμβαση τονίζοντας μεταξύ άλλων πως με αφορμή το Μακεδονικό ξέσπασαν στην πόλη, ακραίες φωνές που ήταν κλεισμένες για τα καλά στο χρονοντούλαπο της ιστορίας.

«Με αφορμή το Μακεδονικό στην πόλη μας ξέσπασαν ακραίες φωνές που ήταν κλεισμένες για τα καλά στο χρονοντούλαπο της ιστορίας, βγήκαν, μας σόκαραν, μπήκαν όμως πολύ γερά μέσα στους νέους ανθρώπους. Όταν έγινε ακτιβιστική δράση για το κλίμα σε όλη την Ευρώπη μαζεύτηκαν εκατοντάδες νέοι που διαδήλωσαν μαζικά. Στη Θεσσαλονίκη ήταν 50. Αντίθετα έζησα μια μέρα στο υπουργείο Μακεδονίας Θράκης όπου από έξω πέρασαν περίπου 500-600 μαθητές, κάποιοι από αυτους πάνω σε άλογα μοίραζαν φυλλάδια που έλεγαν ότι η δημοκρατία πουλά τη Μακεδονία. Ήταν της μόδας. Ψάχνω να βρω την απάντηση, ποια είναι σημαία που θα σηκώσουν οι νέοι άνθρωποι σήμερα; Πως θα ξανά πιστέψουμε ότι η Νοτοπούλου δεν είναι αυτό που λένε;», ανέφερε η υποψήφια δήμαρχος Θεσσαλονίκης.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.