Εν μέσω αποδοκιμασιών και υπό την προστασία των ΜΑΤ ο Σκουρλέτης στο Δημαρχείο του Βόλου

|
THESTIVAL TEAM

Mε αποδοκιμασίες υποδέχθηκαν στο δημαρχείο του Βόλου τον Πάνο Σκουρλέτη μέλη της Επιτροπής Αγώνα Πολιτών αλλά και πολίτες που συγκεντρώθηκαν για να διαμαρτυρηθούν για την καύση των απορριμμάτων κρατώντας πανό και φωνάζοντας συνθήματα.

Ο κ. Σκουρλέτης, σύμφωνα με το thenewspaper.gr, πέρασε την είσοδο του Δημαρχείου και ξεκίνησε την ομιλία του στην αίθουσα εκδηλώσεων όπου αναφέρεται στη νέα πορεία της χώρας μετά τα μνημόνια.

Έξω από το δημαρχείο όμως ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας αλλά και κάποια μέλη του ΣΥΡΙΖΑ απέτρεψαν τους συγκεντρωμένους που διαμαρτύρονταν με συνθήματα και πανό κατά της καύσης. Οι πολίτες συνεπλάκησαν σώμα με σώμα με την αστυνομία που δεν τους επιτρέπει να εισέλθουν στο χώρο. Οι συγκεντρωμένοι φωνάζουν «έξω τα ΜΑΤ», ενώ οι οπαδοί του ΣΥΡΙΖΑ απαντούν με το σύνθημα «έξω οι αλήτες». «Αλήτες είναι τα ΜΑΤ και οι ασφαλίτες», απαντούν οι διαμαρτυρόμενοι.

 

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.