"Όχι" στην παροχή ψήφου εμπιστοσύνης, "όχι" στη συμφωνία των Πρεσπών, λέει η Ένωση Κεντρώων, όπως τόνισε ο πρόεδρος του κόμματος Βασίλης Λεβέντης, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό "Max Fm" της Πάτρας.

Ο κ. Λεβέντης είπε ότι το "διαζύγιο" ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ σκηνοθετημένο και έκανε λόγο για συμπαιγνία. «Εάν ήθελε ο κ. Καμμένος να μη φθάσει η συμφωνία των Πρεσπών στη Βουλή, θα την είχε ρίξει από τον περασμένο Ιούνιο. Τώρα είναι αργά», είπε χαρακτηριστικά.

Επίσης, ο κ. Λεβέντης χαρακτήρισε αποστασίες τις μετακινήσεις βουλευτών από κόμμα σε κόμμα, «αφού μιλάμε για βουλευτές που έχουν κερδίσει την έδρα τους με λίστα σε άλλα κόμματα από αυτά που είναι σήμερα. Αυτό δεν είναι πολιτικά ηθικό».

Τέλος, ο πρόεδρος της 'Ενωσης Κεντρώων, ανέφερε ότι στη Βουλή «υπάρχουν δυο "φίδια", ο κ. Τσίπρας που με τεχνάσματα προσπαθεί να κρατηθεί λίγους μήνες στην εξουσία και ο κ. Μητσοτάκης που κάνει ότι μπορεί, μέσω δημοσκοπήσεων, για να εξαφανίσει πολιτικά την Ένωση Κεντρώων και η επόμενη Βουλή να έχει 5 κόμματα έτσι ώστε να πετύχει την πολυπόθητη αυτοδυναμία».