Π. Χρηστίδης: Δεν τίθεται κομματική πειθαρχία για την Συμφωνία των Πρεσπών

|
THESTIVAL TEAM

“Ήρθε η ώρα να αναμετρηθούμε face to face με τον Τσίπρα, το ΚΙΝΑΛ είναι ο βασικός του αντίπαλος”, υπογράμμισε μέσα από τον News 24/7, ο εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής, Παύλος Χρηστίδης.

Όπως είπε ο ίδιος, “Καμμένοι των Πρεσπών είναι αυτοί που θα δώσουν ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση και θα υπερψηφίσουν την κύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών”, ενώ ανέφερε πως προς το παρόν δεν τίθεται θέμα κομματικής πειθαρχίας στην ψηφοφορία για τη συμφωνία των Πρεσπών εκφράζοντας την αισιοδοξία του ότι δεν θα υπάρξει διαφοροποίηση του προέδρου της ΔΗΜΑΡ Θ. Θεοχαρόπουλου.

“Ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος έχει πάρει δημοσίως επανειλημμένως μάλιστα θέση και έχει πει ότι περιμένει να έρθει η συμφωνία και να συναντηθεί με τα μέλη της ΚΠΕ της ΔΗΜΑΡ όπου θα λάβει προφανώς υπόψιν του και τα ζητήματα που έχει βάλει το Κίνημα Αλλαγής. Όταν έρθει η συζήτηση αυτή που δεν είναι μακριά σε μια ειδική συνεδρίαση που θα κάνει και η Κ.Ο του Κινήματος Αλλαγής θα αποφασίσουμε όλοι μαζί. Έχουμε πει αυτή τη στιγμή ότι δεν τίθεται κανένα ζήτημα κομματικής πειθαρχίας, εγώ πιστεύω ότι θα κινηθούμε όλοι ενιαία” τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Χρηστίδης.

Κληθείς να σχολιάσει τη συμμετοχή των προσωπικοτήτων της κεντροαριστεράς στην εκδήλωση υπέρ της συμφωνίας των Πρεσπών ανέφερε ότι “υπάρχει μια σειρά ακαδημαϊκών πολιτικών και πολιτών που στηρίζουν τη συμφωνία των Πρεσπών, το πρόβλημα είναι ότι κάποιοι πιστεύουν ότι μπορεί να γίνει κεντροαριστερά με τον Κουίκ. Ο κ. Τσίπρας τα τελευταία 4 χρόνια συγκυβέρνησε με τον Καμμένο, προσκλητήριο για προοδευτικό μέτωπο με Παπακώστα δεν γίνεται”, υποστήριξε ο εκπρόσωπος τύπου του ΚΙΝΑΛ.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.