Σήμερα διεξάγεται στην Αθήνα ο 36ος αυθεντικός μαραθώνιος και περισσότεροι από 50.000 δρομείς από 105 χώρες -από όλον τον κόσμο- θα κατακλύσουν το λεκανοπέδιο. 

Μεταξύ αυτών θα είναι και ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος φόρεσε από νωρίς το σορτσάκι του και εμφανίστηκε στον χώρο του αγώνα. 

Μάλιστα, κοινοποίησε σχετικές φωτογραφίες στα Social Media αναφέροντας στο μήνυμά του: "Οταν αποφασίσεις να είσαι εδώ έχεις κάνει τον μισό δρόμο ήδη. Ευχηθείτε μου καλή επιτυχία να πάνε όλα καλά και να τερματίσω υγιής και σας εύχομαι και εσείς να βάλετε την άσκηση στην ζωή σας".

Το μήνυμα του Άδωνι Γεωργιάδη:

Η μεγάλη μέρα του Μαραθωνίου έφθασε. Πρώτα ο Θεός σε λίγες ώρες θα έχω τερματίσει τον πρώτο μου πλήρη κλασικό Μαραθώνιο των 42 χλμ.
Σας έχω πει πόσο με βοήθησε στην ζωή μου η άσκηση και η απόφαση να αρχίσω να τρέχω. Στην αρχή στα 5χλμ, μετά στα 10, στα 21 και σήμερα θα προσπαθήσω να τερματίσω τα 42.
Να ξέρετε ότι δεν σε βοηθάει τόσο να φτιάξεις το Σώμα σου όσο τον χαρακτήρα σου. Αλλάζεις τις συνήθειες σου, αρχίζεις να προσέχεις τι τρως και γενικά προσαρμόζεις την ζωή σου στον στόχο.
Για να φθάσω εδώ πρέπει να ευχαριστήσω τον κ. Δημήτρη Πέτσιο τον διατροφολόγο που με βοήθησε να χάσω βάρος και τους φίλους μου από την Utah των ΗΠΑ τον ομογενή Βασίλη Κάρπο και κυρίως τον κ. Franz Kolb που έχει τρέξει 52 Μαραθωνίους δρόμους και μου έδειξε ότι όλα είναι στο μυαλό και φυσικά την οικογένεια μου που ανέχετε όλες μου τις τρέλες.
Οταν αποφασίσεις να είσαι εδώ έχεις κάνει τον μισό δρόμο ήδη.
Ευχηθείτε μου καλή επιτυχία να πάνε όλα καλά και να τερματίσω υγιής και σας εύχομαι και εσείς να βάλετε την άσκηση στην ζωή σας.
ΥΓ. Ο κ. Τάκης Σπαθάς βετεράνος των Μαραθωνίων ήρθε να μου ευχηθεί καλή επιτυχία. Τον ευχαριστώ

ad 1.jpg

ad 2.jpg

ad 3.jpg