Ανακοίνωση σχετικά με την επιτυχημένη ψηφοφορία από τη Βουλή των Σκοπιων για την συνταγματική αναθεώρηση, εξέδωσε η Ένωση Κεντρώων και άσκησε κριτική στη στάση του Πάνου Καμμένου, εκτιμώντας ότι το μπαλάκι θα πέσει στην επόμενη κυβέρνηση.

Οι Σκοπιανοί κέρδισαν τα πάντα με τις Πρέσπες και για αυτό ψήφισαν «ναι», σχολιάζει στην ανακοίνωσή της η Ένωση Κεντρώων.

«Κάποιοι επιπόλαιοι πίστευαν, ότι η Βουλή των Σκοπίων, δε θα ψήφιζε με τον αριθμό 80 την αλλαγή του Συντάγματος. Οι Σκοπιανοί όμως που κέρδισαν τα πάντα με τις Πρέσπες, δεν ήταν ηλίθιοι και ψήφισαν «ναι» και τώρα η τορπίλη του σκοπιανού έρχεται προς την Ελλάδα», αναφέρει το κόμμα,

«Σύντομα θα έρθει η ώρα της Ελληνικής Βουλής. Ο Καμμένος τι θα κάνει τώρα; Θα συνεχίσει το θέατρο; Θα συνεχίσει να λέει ότι θα πάει με τον Τσίπρα μέχρι τέλος; Θα πειθαρχήσει στο σιωπητήριο που επέβαλε ο Τσίπρας;» συνεχίζει, ενώ καταλήγει με την εκτίμηση ότι «δεν θα γίνει ψηφοφορία στη Βουλή για το σκοπιανό και θα προκηρυχθούν εκλογές, για να πάει η πυρακτωμένη μπάλα στην επόμενη κυβέρνηση», καταλήγει η ανακοίνωση της Ένωσης Κεντρώων.