Την εκτίμηση ότι δεν θα γίνουν πρόωρες εκλογές με αφορμή το Σκοπιανό έκανε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης.

Σε δηλώσεις του σε δημοσιογράφους στο περιθώριο της ημερίδας με θέμα "Πολιτικές εξελίξεις μετά το δημοψήφισμα των Σκοπίων. Βαλκανικές συμμαχίες και διεθνής παράγοντας", που διοργανώνει στο Βελλίδειο, στη Θεσσαλονίκη, η Βεργίνα Τηλεόραση ο κ. Γεωργιάδης τόνισε ότι "δεν πιστεύω ότι θα γίνουν εκλογές λόγω του Σκοπιανού. Δεν πρόκειται ο κ. Τσίπρας να αποχωρήσει από την εξουσία. Θα μείνει μέχρι την τελευταία μέρα παρά μόνο αν πιαστεί λόγω της οικονομίας".

Ακόμη, ερωτηθείς για τις δηλώσεις του υπουργού Εθνικής Άμυνας, Πάνου Καμμένου ότι εμμένει στην άποψη του για την ΠΓΔΜ αλλά δεν θα συμμετέχει στην προσπάθεια για ανατροπή της κυβέρνησης ο αντιπρόεδρος της ΝΔ τόνισε πως"κάθε δήλωση του κ. Καμμένου είναι άνευ σημασίας. Ο κ. Καμμένος δεν κάνει δηλώσεις, π κ. Καμμένος έχει μόνο καρέκλα. Το μόνο που τον νοιάζει, όλα τα άλλα είναι ασήμαντα".

Από την πλευρά του ο ιδιοκτήτης του τηλεοπτικού σταθμού Βεργίνα TV, Στέργιος Καλόγηρος δήλωσε με αφορμή την εκδήλωση ότι "η Μακεδονία είναι Ελλάδα και ότι η Ελλάδα είναι Μακεδονία. Μετά και τις εξελίξεις στο Σκοπιανό και το δημοψήφισμα θεωρήσαμε σκόπιμο να κάνουμε αυτήν την εκδήλωση με σκοπό να ενημερώσουμε τους Έλληνες πολίτες για τις εξελίξεις στα εθνικά θέματα που αφορούν το Σκοπιανό και τις οποίες θα δούμε τις επόμενες ημέρες".

Ομιλητές στην εκδήλωση είναι:

- Άδωνις Γεωργιάδης, αντιπρόεδρος Νέας Δημοκρατίας
- Στέργιος Καλόγηρος, δημοσιογράφος
- Ιωάννης Μάζης, διεθνολόγος
- Νίκος Χειλαδάκης, δημοσιογράφος - τουρκολόγος

Δείτε φωτογραφίες του thestival.gr από την εκδήλωση:

ekdilwsi.jpg

ekdilwsi1.jpg

ekdilwsi2.jpg