Κ. Σκανδαλίδης: Ο Καμμένος καίει κάθε μέρα και από ένα χαρτί της κυβέρνησης

|
THESTIVAL TEAM

Ο βουλευτής και ηγετικό του στέλεχος του Κινήματος Αλλαγής, Κώστας Σκανδαλίδης, μιλώντας στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, επικρίνει έντονα τις δηλώσεις του Πάνου Καμμένου, στις ΗΠΑ, υποστηρίζοντας ότι ευτελίζεται η κυβέρνηση και δεν πάει μπροστά η χώρα.

«Ζούμε πραγματικά σε έναν παραλογισμό. Ο κ. Καμμένος καίει κάθε μέρα και από ένα χαρτί της κυβέρνησης και ο κ. Τσίπρας το ανέχεται, ενώ τα στελέχη ένα προς ένα τον αποδοκιμάζουν. Και όλοι αναρωτιούνται. Είναι μπλόφα για να σωθεί ο υπουργός, ενώ το κόμμα του καταρρέει ή είναι πραγματική η σύγκρουση;».

Ο κ. Σκανδαλίδης αναφερόμενος στις εξελίξεις για τη συμφωνία των Πρεσπών, μετά το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος στην ΠΓΔΜ, τονίζει ότι «όλα είναι στον αέρα και απόρροια ατυχών χειρισμών, ατελούς συμφωνίας και αγνόησης των αισθημάτων και των απαιτήσεων των λαών».

«Ψηφοθηρεί η κυβέρνηση όταν μια χρυσή ευκαιρία να λυθεί το πρόβλημα οριστικά το μετέτρεψε σε μια μονομερή λύση παράδοσης από μας της ταυτότητας και της γλώσσας. Ήδη δημιουργούνται τετελεσμένα. Αποδεικνύεται κάθε μέρα που περνά σωστή η υπεύθυνη στάση μας. Ότι η συμφωνία έχει αρνητικές όψεις που δεν επιτρέπουν την υπερψήφιση της και ότι το πρόβλημα θα το βρούμε εντονότερο μπροστά μας. Εμείς ούτε θριαμβολογήσαμε όπως Α. Τσίπρας, ούτε καταστροφολογήσαμε όπως ο Π. Καμένος, ούτε καλλιεργήσαμε στείρους εθνικισμούς όπως ο Κ. Μητσοτάκης» ανέφερε.

«Εκλογές μπορεί να γίνουν ανά πάσα στιγμή μέχρι το Μάιο που κατά τη γνώμη μου είναι η καταληκτική ημερομηνία. Έπρεπε ήδη να έχουν γίνει και να έχει αλλάξει ρότα η χώρα. Δυστυχώς η επιμονή να παραμείνει στους θώκους της εξουσίας μια κυβέρνηση που εξάντλησε αλόγιστα κάθε δυνατότητα και έχασε κάθε λαϊκό στήριγμα και πολιτικό πλεονέκτημα βλάπτει καίρια τα εθνικά συμφέροντα, τη δημοκρατία και την αναγκαία κοινωνική συνοχή».

Πηγή: ΑΠΕ

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.