Στον ραδιοφωνικό σταθμό 24/7 μίλησε σήμερα το πρωί ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Κυρίτσης και ανέφερε ότι η κυβέρνηση θα συνεχίσει το έργο της, σχετικά με την κόντρα που έχει προκύψει με τον υπουργό Άμυνας, Π. Καμμένο, και τις δηλώσεις του για plan b στο Σκοπιανό.

Μάλιστα, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, τόνισε ότι ο πρώτος στόχος της κυβέρνησης ήταν να βγάλει την χώρα από τα μνημόνια, ο οποίος επετεύχθη, και πλέον μένει ο δεύτερος που είναι η διερεύνηση σκανδάλων διαφθοράς.

Κληθείς να σχολιάσει το χάσμα που δημιουργήθηκε ανάμεσα σεΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ ο Γ. Κυρίτσης έκανε σύγκριση με τους κυβερνητικούς εταίρους στη Γερμανία, οι οποίοι δεν μιλιούνται "καλά καλά".

«Τσίπρας και Καμμένος θα συνεχίσουν να λένε καλημέρα», σχολίασε ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος τόνισε ότι ο πρωθυπουργός και ο υπουργός Εξωτερικών είναι οι αρμόδιοι για θέματα εξωτερικής πολιτικής.

Σχετικά με το θέμα του Airbnb, ερώτηση για την ενοικίαση με αυτή τη διαδικασία κατέθεσαν 45 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, ανάμεσα στους οποίους και ο Γιώργος Κυρίτσης.

Μιλώντας στον News 24/7 ζήτησε τη λήψη μέτρων για την προστασία των κατοίκων της πρωτεύουσας καθώς όπως είπε τα ενοίκια έχουν πάρει την ανιούσα, ενώ τείνει να αλλοιωθεί και ο χαρακτήρας της αστικής γειτονιάς.