Ευθεία επίθεση στη Νέα Δημοκρατία και τον Κυριάκο Μητσοτάκη εξαπολύει με ανακοίνωσή του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος.

"Όσο η ΝΔ θα βλέπει το ενδεχόμενο της περικοπής των συντάξεων να απομακρύνεται και το αφήγημά της περί 4ου Μνημονίου να καταρρέει, τόσο θα βγάζει τον πραγματικό της εαυτό και θα αποκαλύπτει την βαθιά της επιθυμία να περικοπούν οι συντάξεις", υποστηρίζει ο κ. Τζανακόπουλος.

Τονίζει ακόμη πως, "μπροστά στην ανάγκη της να δικαιωθεί μετά από 4 χρόνια καθημερινών διαψεύσεων δεν υπολογίζει τίποτα και κανέναν".

"Χθες, ξανά, ο κύριος Χατζηδάκης, σε εκδήλωση του Ιδρύματος Hanns Seidel, ζήτησε να μην επιδιώκει η κυβέρνηση την ανατροπή διαρθρωτικών αλλαγών, εννοώντας την ανατροπή του μέτρου για τις συντάξεις.

Σήμερα πάλι της φταίει το ΑΠΕ-ΜΠΕ. Αύριο θα της φταίει το κακό το ριζικό της", δηλώνει χαρακτηριστικά.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος καταλήγοντας τονίζει ότι η χώρα βγήκε από τα Μνημόνια και πως "η ΝΔ καλά θα κάνει να το βάλει καλά στο μυαλό της αντί να επιχειρεί διαρκώς αποτυχημένα σαμποτάζ. Δεν μπορεί πια να βλάψει ούτε τη χώρα ούτε την κυβέρνηση. Μόνο τον εαυτό της".