Οικονόμου: Τσίπρας και Δούρου θέλουν κλωτσιές και δρόμο – ΣΥΡΙΖΑ: Οι λεκτικοί τραμπουκισμοί αποκαλύπτουν το επίπεδό του

|
ΜΑΓΔΑ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΥ

Έντονη ήταν η αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή τις δηλώσεις του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Βασίλη Οικονόμου, ο οποίος σημειώσε ότι ότι ο κ. Τσίπρας και η κ. Δούρου «θέλουν κλωτσιές και δρόμο», εξαιτίας των φονικών πυρκαγιών στο Μάτι

Ο κ. Οικονόμου μιλώντας στον Real fm κατηγόρησε τον πρωθυπουργό και την περιφερειάρχη Αττικής ότι «κρύβονται» και υπογράμμισε πως «θα είναι εγκληματίες αν πουν ότι δεν ήξεραν για τα προβλήματα που υπήρχαν».

«Δύο εβδομάδες μετά την καταστροφή το αρμόδιο όργανο, το Περιφερειακό Συμβούλιο δεν έχει συνεδριάσει. Η κυρία που παριστάνει την περιφερειάρχη Αττικής κρύβεται. Την κυρία που δύο φορές την χρειαστήκαμε – στη Μάνδρα και στο Μάτι- και ήταν απούσα», επεσήμανε ο βουλευτής της ΝΔ και κατηγόρησε την Ρένα Δούρου ότι κρύβεται πίσω από την πυροσβεστική. “Δεν ντρέπεται να κρύβεται πίσω από την Πυροσβεστική η μικρή Πρωθυπουργός; “, σημείωσε.

«Δεν έχουμε δασολόγιο, δεν έχουμε κτηματολόγιο, αλλά αυτό το ξέραμε. Δεν πολιτεύτηκαν ο κ. Τσίπρας και η κ. Δούρου με αυτό το δεδομένο; Δεν το ήξεραν όταν κατέβηκε το 2014 η κυρία Δούρου και ο κύριος Τσίπρας το 2015; Θέλουν κλωτσιές και δρόμο. Και είναι εγκληματίες αν πουν ότι δεν τα ξέραμε», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Οικονόμου.

ΣΥΡΙΖΑ: Οι απειλές για “κλωτσιές” και οι λεκτικοί τραμπουκισμοί αποκαλύπτουν το επίπεδο του

“Οι απειλές και οι χυδαιότητες που εξαπέλυσε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Βασίλης Οικονόμου, σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό real fm, κατά του Πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, και της Περιφερειάρχη Αττικής, Ρένας Δούρου, δεν έχουν καμία θέση στο δημόσιο διάλογο και την πολιτική αντιπαράθεση. Οι απειλές για “κλωτσιές” και οι λεκτικοί τραμπουκισμοί αποκαλύπτουν το επίπεδο τόσο του ίδιου, όσο και της παράταξης του” αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωσή του.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.