Επίθεση στη ΝΔ εξαπέλυσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και αντιπρόεδρος της Βουλής Γιώργος Βαρεμένος.

Παράλληλα, μιλώντας στον Realfm 97,8, άφησε αιχμές για τη στάση των ΑΝΕΛ στο θέμα των Σκοπίων, σχολιάζοντας τις δηλώσεις του Παναγιώτη Σγουρίδη.

Αρχικά για τη συμφωνία των Πρεσπών και τη ΝΔ, τόνισε: "Αν κρύβεται κάποιος σε αυτή την υπόθεση είναι η ΝΔ η οποία λέει τα πάντα εκτός από το ποια είναι η θέση της επί της ουσίας. Πράττει αντίθετα ακριβώς από αυτά που πιστεύει, είναι πρωτοφανές αυτό στην πολιτική ιστορία. Γνωρίζοντας ο κ. Μητσοτάκης πως η συμφωνία ανταποκρίνεται στα ζωτικά συμφέροντα της χώρας , πράττει ακριβώς τα αντίθετα, θέλοντας να ψαρέψει σε πολύ θολά νερά. Εκφράζω την απογοήτευσή μου για την ποιότητα αυτής της αντιπαράθεσης. Δεν έχει προηγούμενο στην μεταπολιτευτική μας ιστορία αυτή η πολιτική συμπεριφορά".

"Μπροστά σε αυτή τη συμπεριφορά, θεωρώ ότι πρέπει να σημάνει ένας πανδημοκρατικός συναγερμός. Δεν γίνεται στην Ελλάδα του 2018 να γίνεται αποδεκτή αυτή τη συμπεριφορά" πρόσθεσε, σημειώνοντας πως ο κ. Μητσοτάκης είναι ιστορικά είναι εκτεθειμένος και αυτό θα το καταγράψει η ιστορία.

Ερωτηθείς για τις δηλώσεις του αντιπροέδρου των ΑΝΕΛ στον Realfm 97,8 και εάν εκτιμά πως και ο κυβερνητικός εταίρος του ΣΥΡΙΖΑ επίσης "ψαρεύει σε θολά νερά", τόνισε : "Είναι στη λάθος πλευρά της ιστορίας. Δεν έχω κανέναν δισταγμό".

"Θεωρούν ότι το θέμα των Σκοπίων είναι χρυσή αγελάδα της ψηφοθηρίας όμως αν υπάρχει αγελάδα που πρέπει να επιβιώσει είναι η χώρα . Το λέω γενικά" κατέληξε ο κ. Βαρεμένος.