Στο αρχείο από την Επιτροπή Πόθεν Έσχες της Βουλής, φέρεται να τίθεται η υπόθεση δημοσιεύματος τον περασμένο Απρίλιο για τη διατήρηση offshore εταιρίας για τις εκδοτικές του δραστηριότητες στην Κύπρο από τον Άδωνι Γεωργιάδη, ενόσω ήταν βουλευτής.

Όπως αναφέρει το skai.gr, η Επιτροπή Πόθεν Έσχες της Βουλής, αποφάσισε ομόφωνα τη μη συνέχιση της έρευνας της σχετικής καταγγελίας, καθώς δεν εντοπίστηκε κανένα μεμπτό στοιχείο εναντίον του αντιπροέδρου της ΝΔ.

Την ίδια στιγμή, η Επιτροπή φέρεται να δικαιώνει τους ισχυρισμούς του κ. Γεωργιάδη για κατοχή εκ μέρους του ΕΠΕ στην Κύπρο, για την οποία όμως ο ίδιος είχε δώσει εντολή διακοπής της πολύ πριν εκλεγεί βουλευτής, αλλά ενώ ο συνεργάτης του προχώρησε σε όλες τις άλλες ενέργειες αμέλησε να το δηλώσει στην εφορία. Ο ίδιος είχε υποστηρίξει, δε, ότι η εταιρία δεν παρουσίαζε ούτως ή άλλως καμία οικονομική δραστηριότητα.

Τα στοιχεία που ελήφθησαν από την Κύπρο αναφέρουν αυτόματη διαγραφή της εταιρίας από το σύστημα λόγω της μηδενικής δραστηριότητας επί μία 10ετία, συμπληρώνει το skai.gr.