Κουτσούμπας: Γελοία τα σόου της κυβέρνησης- Θα βρεθεί στα αζήτητα ο Τσίπρας

|
THESTIVAL TEAM

Για γελοία σόου των Τσίπρα και Καμμένου έκανε λόγο ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, με αφορμή τη χθεσινή ομιλία του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα  στο Ζάππειο, 

Ο κ. Κουτσούμπας σχολίασε και τη γραβάτα που φόρεσε ο πρωθυπουργός δηλώνοντας χαρακτηριστικά πως: «Μπορεί ο κ. Τσίπρας να έβαλε και να έβγαλε τη γραβάτα, όμως η θηλιά που έβαλε στο λαιμό του λαού μας, μένει και σφίγγει ακόμα περισσότερο, με το “μεταμνημονιακό” μνημόνιο που του φόρτωσε και αν υπάρχει κάτι, με το οποίο συμφωνούμε με τον πρωθυπουργό, είναι ότι όντως πέτυχε να βγάλει τη βρώμικη δουλειά, για λογαριασμό του μεγάλου κεφαλαίου, της ΕΕ, του ΝΑΤΟ και μάλιστα ως “ο πιο καλός ο μαθητής”».

Τέλος, ο γραμματέας του ΚΚΕ, αναφέρθηκε στην «εξαπάτηση» του λαού από τον Αλέξη Τσίπρα και πως ο ίδιος θα βρεθεί στα αζήτητα: «Ο λαός έχει γνωρίσει πολλούς τυχοδιώκτες. Μπορεί ο κ. Τσίπρας να ξεπέρασε κάθε όριο σε αυτή την προσπάθεια του να εξαπατήσει το λαό, όμως αυτό δεν πρόκειται να τον σώσει. Θα βρεθεί κι αυτός με τη σειρά του στα αζήτητα, όταν τελικά χρεοκοπήσει για να δώσει τη θέση του στον επόμενο χρήσιμο για τα συμφέροντά τους, τον οποίο ετοιμάζουν βέβαια, τα επιτελεία του συστήματος.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.