Αλ. Τσίπρας: Η πρόταση μομφής είναι καλοδεχούμενη – Θλιβερό φερέφωνο του Σαμαρά ο Μητσοτάκης (VIDEO)

|
THESTIVAL TEAM

Πυρά κατά της Νέας Δημοκρατίας εξαπέλυσε από το βήμα της Βουλής ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, με αφορμή την πρόταση δυσπιστίας που αναμένεται να καταθέσει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης για το Σκοπιανό.

«Ο Μητσοτάκης έγινε ένα θλιβερό φερέφωνο του Αντώνη Σαμαρά. Του πραγματικού αρχηγού της ΝΔ», απάντησε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στον αρχηγό της ΝΔ και πρόσθεσε: «Η πρόταση μομφής είναι καλοδεχούμενη. Μου κάνετε ένα δώρο».

Όπως είπε ο Αλέξης Τσίπρας, ο κος Σαμαράς «έχτισε πολιτική καριέρα πουλώντας ψεύτικο πατριωτισμό με το Σκοπιανό. Και αυτό ενώ ο ίδιος αποδέχτηκε σε επίσημο έγγραφο να καταγραφεί η γειτονική χώρα ως Δημοκρατία της Μακεδονίας».

«Άκουσα την πρόθεση δυσπιστίας. Ο κ. Μητσοτάκης αποφάσισε να μετατραπεί σε ένα θλιβερό φερέφωνο του κ. Σαμαρά, που έχτισε όλη του την πολιτική καριέρα πουλώντας ψεύτικο πατριωτισμό με το θέμα της ονομασίας.

Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης τον είχε χαρακτηρίσει ανόητο.

Ο άνθρωπος που έχει μεγάλη ευθύνη για τη γέννηση του προβλήματος που ταλανίζει την πολιτική μας ζωή, κάνει τον υπερπατριώτη. Και σήμερα παριστάνει τον θεματοφύλακα των αξιών του Κωνσταντίνου Καραμανλή και του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη. Σήμερα η ιστορία επαναλαμβάνεται ως φάρσα. Ο κ. Σαμαράς οδηγεί τον κ. Μητσοτάκη σε μια θέση, στάση και συμπεριφορά θεσμικών ακροβασιών. Διότι εμπλέκει τον ΠτΔ σε ακροβασίες για το τι προβλέπει το Σύνταγμα».

«Κύριε Μητσοτάκη αυτές τις μέρες θα αναμετρηθείτε και με την οικογενειακή σας ιστορία και θα εκτεθείτε» τόνισε.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.