Η Ελλάδα ξεπούλησε το όνομα Μακεδονία, υπογράμμισε ο αναπληρωτής τομεάρχης Εσωτερικών της Νέας Δημοκρατίας, αρμόδιος για θέματα Μακεδονίας- Θράκης, Κωνσταντίνος Γκιουλέκας, μιλώντας σήμερα στην εκπομπή «Σήμερα» του ΣΚΑΪ.

«Αυτό που σεβάστηκαν οι αιώνες, αυτό που σεβάστηκε η Ιστορία η ίδια, αυτό για το οποίο πάλευαν χρόνια στην Μακεδονία όλοι οι Έλληνες, το παρέδωσε ο Αλέξης Τσίπρας εν μία νυκτί...», σημείωσε ο κ. Γκιουλέκας και πρόσθεσε πως «η σημερινή ημέρα θα γραφεί με μελανά γράμματα στην Ιστορία!».

«Πρόκειται για έναν εθνικό συμβιβασμό. Η Ελλάδα ξεπούλησε το όνομα Μακεδονία! Εκεί που τα Σκόπια ήταν η επισπεύδουσα πλευρά, ο Αλέξης Τσίπρας έφερε μία κατάπτυστη, κάκιστη και απαράδεκτη συμφωνία που δίνει το μείζον στους σκοπιανούς! Ο κ.Τσίπρας αναγνώρισε στους σκοπιανούς ότι είναι "Μακεδόνες", αναγνώρισε ότι έχουν "μακεδονική" γλώσσα», ανέφερε ο βουλευτής Θεσσαλονίκης.

«Οι σφετεριστές και οι παραχαράκτες της Ιστορίας ξαφνικά βλέπουν πολλές "Μακεδονίες"! Δεν υπάρχουν πολλές "Μακεδονίες"! Η Μακεδονία είναι μία και είναι ελληνική!», σημείωσε ο κ. Γκιουλέκας.