«Στην επικίνδυνη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ κάνουμε στρατηγική αντιπολίτευση με σαφή διαχωριστική γραμμή, ενώ με τη Νέα Δημοκρατία ανήκουμε σε μία άλλη πολιτική οικογένεια, εκφράζουμε άλλες απόψεις. Εμείς πάντοτε ήμασταν απέναντι στη συντήρηση. Είτε από δεξιά, είτε από δήθεν αριστερά», δήλωσε χθες ο εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής, Παύλος Χρηστίδης, σε πολιτική εκδήλωση στα Τρίκαλα.

«Όλο το επόμενο χρονικό διάστημα, το Κίνημα Αλλαγής θα πάει παντού, διότι το πρώτιστο το οποίο έχουμε ανάγκη, είναι να δομήσουμε από την αρχή μία σχέση εμπιστοσύνης ανάμεσα στους πολίτες και την πολιτική» συνέχισε ο κ. Χρηστίδης. «Τα τελευταία 8 χρόνια, η Νέα Δημοκρατία και ο ΣΥΡΙΖΑ έσπειραν τον διχασμό. Έτσι εκκολάφθηκε στις πλατείες των αγανακτισμένων το αυγό του φιδιού και οδήγησε τη Χρυσή Αυγή στο ελληνικό κοινοβούλιο. Και σήμερα, βλέπουμε περιθωριακές ομάδες, βλέπουμε αντιλήψεις αντιδημοκρατικές να κάνουν την εμφάνισή τους η μία πίσω από την άλλη. Είναι λοιπόν χρέος της μεγάλης δημοκρατικής και προοδευτικής παράταξης, να δώσει μία πολύ σκληρή μάχη, φτιάχνοντας όπως είπα προηγουμένως, μια νέα σχέση με τον πολίτη και την πολιτική», ανέφερε ο ίδιος, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Απευθυνόμενος προς τα στελέχη του Κινήματος Αλλαγής, ο κ. Χρηστίδης ζήτησε να ανοίξουν το πεδίο του διαλόγου όπου έχουν τη δυνατότητα, να ξαναφτιάξουν μία ειλικρινή σχέση με όλους αυτούς οι οποίοι πρέπει να πειστούν ότι η Ελλάδα αξίζει καλύτερα και μπορεί καλύτερα. «Πάντοτε τις μεγάλες αλλαγές τις κάναμε όταν οι Έλληνες ήταν ενωμένοι» σημείωσε.