Πυρά κατά του ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης εξαπολύει ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Σταύρος Καλαφάτης, με αφορμή ανακοίνωση του κόμματος, που κατηγορούσε τον κ. Καλαφάτη ότι επέλεξε συνειδητά να διαστρεβλώσει τις δηλώσεις του πρωθυπουργού.

Σε ανακοίνωσή του χθες ο ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης ανέφερε, μεταξύ άλλων, πως «δυστυχώς ο επικεφαλής των ΕνΤάξει και βουλευτής της ΝΔ Σταύρος Καλαφάτης αντί να στρέψει τα βέλη του κατά των ακροδεξιών φασιστών της επίθεσης εναντίον του Δημάρχου, Γιάννη Μπουτάρη επέλεξε συνειδητά να διαστρεβλώσει τις δηλώσεις του πρωθυπουργού».

«Με αυτού του είδους τις πρακτικές καταδεικνύεται η ανάγκη της ΝΔ να διατηρήσει δίαυλο επικοινωνίας με αντιδραστικούς εθνικιστικούς κύκλους της πόλης», συνέχιζε η ανακοίνωση του κόμματος.

Από την πλευρά του, ο κ. Καλαφάτης, σε σημερινή ανακοίνωή του, υπογραμμίζει μπως «με θράσος χιλίων πιθήκων εμφανίζεται ο ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης. Εκμεταλλεύεται την επίθεση κατά του Δημάρχου - την οποία πρώτοι καταδικάσαμε - για να υφάνει πέπλο ανοχής στην αριστερόστροφη βία».

Όπως, μάλιστα, επισημαίνει ο ίδιος, ο ΣΥΡΙΖΑ «ακολουθεί τον ακραίο διχαστικό λόγο του Αρχηγού του για να φανατίσει, να πολώσει και να διχάσει. Αποκαλύπτει, ταυτόχρονα, ότι στην προεκλογική περίοδο που ξεκινά, επιλέγουν το λαϊκισμό, τη συκοφαντία και τις ακρότητες. Τους παρακολουθούμε, αλλά δεν τους ακολουθούμε».

Τέλος, ο κ. Καλαφάτης σημειώνει: «Ας μην ξεχνούν, άλλωστε, ότι ο πανικός είναι κακός σύμβουλος».