Αναφορά στα όσα είπε ο βουλευτής του κόμματος του Αριστείδης Φωκάς στο συλλαλητήριο του ΠΑΟΚ έκανε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, ενώ αναφέρθηκε και στη διαμάχη μεταξύ ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, λέγοντας μεταξύ άλλων πως πρέπει να επιστραφούν οι τρεις βαθμοί στον "Δικέφαλο" του Βορρά.

Αναλυτικά τα όσα είπε στον Arena FM 89,4:

Για το ότι η Θεσσαλονίκη παραμένει στις επάλξεις: "Έτσι πρέπει γιατί απ’ ότι βλέπετε είναι έτοιμη να δώσουν το όνομα Μακεδονία. Όλα τα κόμματα είναι έτοιμα. Νέα Δημοκρατία, Σύριζα,ΚΚΕ, όλοι. Πρέπει να είμαστε σε εγρήγορση για καινούργιο συλλαλητήριο. Η Ένωση Κεντρώων έχει προγραμματίσει μεγάλη συγκέντρωση στις 7 Μαϊου στο Βελλίδειο".

Για το ζήτημα της ονομασίας της Μακεδονίας: "Τους έχει περάσει η άποψη ότι να φύγουν τ’ αλυτρωτικά να δώσουμε τ’ όνομα. Υπάρχει τίποτα πιο αλυτρωτικό από το ίδιο το όνομα; Αυτοί θα κάνουν δύο μήνες ότι συμμορφώνονται και μετά θ’ αρχίσουν τα ίδια. Τι θα κάνει τότε ο Τσίπρας χαρακίρι;".

Για τον φόβο της κυβέρνησης: "Για να κερδίσει πέντε μήνες πρωθυπουργία, κάνει το χατίρι των Αμερικανών".

Για τα όσα είπε ο βουλευτής του κόμματος του Αριστείδης Φωκάς στο συλλαλητήριο του ΠΑΟΚ: "Παρέστη ο βουλευτής σε μία συγκέντρωση οπαδών η οποία ήταν λίγο θερμόαιμη. Αρχίσαν οι ιαχές κατά του ελληνικού κοινοβουλίου, ένα γνωστό σύνθημα και βρήκαν όλοι τώρα αφορμή να φάνε το κεφάλι του Φωκά. Ο βουλευτής δεν είπε αυτό το σύνθημα και δεν αντέδρασε. Έπρεπε να κάνει ένα νεύμα όχι τέτοια. Κι αυτός παρεσύρθη από το κλίμα το οποίο ήταν διπλά αρνητικό. Την ιαχή αυτή δεν την φώναξε ο Φωκάς. Την φώναξε η συγκέντρωση και απλά ο Φωκάς ήταν παρών και δεν πρόλαβε δια νεύματος ν’ αντιδράσει".

Για την δικαστική υπόθεση του ΠΑΟΚ: "Να βάλουνε ένα πρόστιμο στον Σαββίδη για παράδειγμα 30.000 ευρώ, αλλά τον ΠΑΟΚ να τον αποκαταστήσουν σε ότι αφορά τους βαθμούς. Αυτό είναι το σωστό. Δεν πρέπει η ομάδα να πληρώσει την όποια απερισκεψία . Όλοι όσοι έχουν ομάδες οπλοφορούν".

Για το ότι το πρωτάθλημα πρέπει να κρίνεται στο γήπεδο: "Εννοείται ότι πρέπει να κρίνεται στο γήπεδο. Και όχι στα δικαστήρια. Είχα προειδοποιήσει να μην κάνουν το λάθος και κόψουν βαθμούς από τον ΠΑΟΚ".