Να ρίξουν τους τόνους οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ θα ζητήσει από τον υπουργό Εθνικής Άμυνας και πρόεδρο των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, Δημήτρης Καμμένος.

«Αυτή τη στιγμή δεν υπερασπίζεται κανείς τους ΑΝΕΛ, μόνος μου τους υπερασπίζομαι» δήλωσε ο Δημήτρης Καμμένος.

Μιλώντας στην εκπομπή "Ξυπνάμε Μαζί" στο Epsilon ο κ. Καμμένος σημείωσε ότι «όταν εμείς πιστεύουμε στη Θρησκεία, την Εκκλησία, οι ψηφοφόροι μας, ο ελληνικός λαός όλος και αποκαλούν κάποιοι σκοταδιστές και αναχρονιστές καιμεσαίωνα την απόφαση του ΣτΕ, τότε κάποιος πρέπει να υπερασπιστεί και την εκκλησία και την πίστη αλλά και τα πιστεύω του κόμματός του» συμπλήρωσε.

«Υπάρχει ένα πρόβλημα, αυτοί οι ελάχιστοι ακροαριστεροί έχουν ένα συσσωρευμένο μίσος κατά της Ορθοδόξου Εκκλησίας και βγαίνει μια εμπάθεια. Όλα αυτά είναι σκηνοθετημένα. Δημιουργούν εντυπώσεις στον κόσμο» τόνισε.

«Όλοι εμείς οι δήθεν σκοταδιστές είμαστε περισσότεροι και η πίστη μας είναι πολύ δυνατότερη» ανέφερε ο κ. Καμμένος.

«Μέσα στην ημέρα θα μιλήσω με τον Πάνο Καμμένο επειδή θα έχει και μια επικοινωνία με τον Πρωθυπουργό να ρίξουν λίγο τους τόνους οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ. Θα πρέπει να ρίξουμε λίγο τους τόνους κατά της Εκκλησίας. Επειδή το είπαμε και στην Κ.Ο. και για τις άλλες κόντρες. Θα το προτείνω στον Πάνο σήμερα» κατέληξε.

Δείτε το βίντεο: