Διοικούσα Επιτροπή ΝΔ Θεσσαλονίκης: Η κυβέρνηση και η Διοίκηση της Αττικό Μετρό παραπληροφορούν τους Θεσσαλονικείς

|
ΜΑΓΔΑ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΥ

Για παραπληροφόρηση κατηγορεί την κυβέρνηση και τη διοίκηση της Αττικό Μετρό, με ανακοίνωσή της, η Διοικούσα Επιτροπή Νέας Δημοκρατίας Θεσσαλονίκης.

“Εμείς επιμένουμε ότι η Θεσσαλονίκη διεκδικεί δύο παγκόσμιες πρωτοτυπίες: όχι μόνον δεν θα έχει Μετρό στο κέντρο της πόλης καθότι αυτό θα φτάσει μέχρι το Σιντριβάνι, αλλά και εάν με το καλό τελειώσει η επέκταση προς την Καλαμαριά, θα είμαστε η μόνη πόλη στον κόσμο στην οποία η επέκταση του Μετρό θα έχει ολοκληρωθεί πριν από τη βασική γραμμή”, αναφέρεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Η Κυβέρνηση και η Διοίκηση της ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ επιμένουν να παραπληροφορούν τους Θεσσαλονικείς. Εμείς επιμένουμε ότι η Θεσσαλονίκη διεκδικεί δύο παγκόσμιες πρωτοτυπίες: όχι μόνον δεν θα έχει Μετρό στο κέντρο της πόλης καθότι αυτό θα φτάσει μέχρι το Σιντριβάνι, αλλά και εάν με το καλό τελειώσει η επέκταση προς την Καλαμαριά, θα είμαστε η μόνη πόλη στον κόσμο στην οποία η επέκταση του Μετρό θα έχει ολοκληρωθεί πριν από τη βασική γραμμή. Τότε όμως ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα βρίσκεται στην Κυβέρνηση για να απολογηθεί.

Όσο για την επέκταση στη Δυτική Θεσσαλονίκη, όπως οι κυβερνώντες ομολογούν, δεν έχει εξασφαλιστεί η χρηματοδότηση του έργου. Επομένως μας παρουσιάζουν ασκήσεις επί χάρτου.

Ο ευφάνταστος λόγος του κυρίου Μυλόπουλου που τεκμηριώνεται με αδρά αμειβόμενες μετρήσεις της κοινής γνώμης και ψηφιακές εικονικές φωτογραφίες, τώρα κατά κυριολεξία «εξαερώνει» τη σύνδεση της πόλης με το αεροδρόμιο, παρουσιάζοντας μακέτες υπέργειας γραμμής.

Η μόνη χειροπιαστή πραγματικότητα, είναι οι τρύπες και τα μπαλώματα που παραδίδει ο ΣΥΡΙΖΑ στους Θεσσαλονικείς στα σημεία τα οποία υποτίθεται ότι απομακρύνονται τα εργοτάξια του Μετρό, ενώ οι διοικούντες υποχρεούνται σε εκτεταμένες αστικές αναπλάσεις, μετά από τόσα χρόνια πρόκλησης τεράστιας οικονομικής ζημίας στους περίοικους και τους επαγγελματίες της πόλης”.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.