Π. Καμμένος: Η συνεργασία μας με τον ΣΥΡΙΖΑ θα συνεχιστεί μέχρι τέλους (VIDEO)

|
ΤΑΚΗΣ ΤΣΟΥΚΑΛΕΛΗΣ

Για σενάρια επιστημονικής φαντασίας αναφορικά με τα όσα λέγονται σχετικά με τη λήξη της συνεργασίας ανάμεσα σε ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ έκανε λόγο ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, εξερχόμενος του Μεγάρου Μαξίμου μετά τη συνάντησή του με τον Πρωθυπουργό.

Όπως είπε, με τον Αλέξη Τσίπρα συζήτησαν και για τον κύριο σκοπό που η κυβέρνηση συνεργασίας ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ συγκροτήθηκε.

Τόνισε ότι δύο ήταν οι κύριοι στόχοι: η έξοδος από τα μνημόνια και την επιτροπεία και η κάθαρση και πως «αυτοί οι δύο στόχοι, είμαστε στην ευχάριστη θέση να πούμε ότι είναι πολύ κοντά στην ολοκλήρωση τους».

Σημείωσε ότι «γι’ αυτούς τους δύο στόχους που βάλαμε και τους οποίους είμαστε πάρα πολύ κοντά να εκπληρώσουμε, η συνεργασία αυτή, σε πείσμα όλων εκείνων που θέλουν να γράφουν σενάρια, θα συνεχιστεί μέχρι τέλους. Με απόλυτο σεβασμό στις κόκκινες γραμμές και στις διαφορετικές πολιτικές θέσεις που από την αρχή έντιμα και ξεκάθαρα έχουμε θέσει ως όρο για τη συνεργασία μας».

Αναφορικά με το Σκοπιανό, ο κ.Καμμένος δήλωσε ότι στη συνάντηση με τον πρωθυπουργό τέθηκε στο τραπέζι και το ζήτημα αυτό, τονίζοντας ότι επανέλαβε τη θέση των Ανεξάρτητων Ελλήνων περί μη χρήσης του όρου «Μακεδονία».

«Από εκεί και πέρα είναι στα χέρια της FYROM», σημείωσε ο Πάνος Καμμένος, υπογραμμίζοντας, ότι οι συνταγματικές αλλαγές είναι απαραίτητη προϋπόθεση.

Δείτε το βίντεο της ΕΡΤ:

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.