Για παράδοξο φαινόμενο έκανε λόγο η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ελένη Αυλωνίτου, αναφορικά με τον εισβολή του οπλοφόρου Ιβάν Σαββίδη στο γήπεδο της Τούμπας το βράδυ της Κυριακής.

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Θέμα 104,6», η κα Αυλωνίτου εξήγησε πως «έχουμε πλέον το εξής παράδοξο: Μέχρι στιγμής τα επεισόδια τα προκαλούσαν οι οπαδοί και τώρα πλέον ο πρόεδρος μια ομαδας μπαίνει οπλοφορώντας. Ακόμα και αν δεν είχε διάθεση όταν φαίνεται το όπλο και μετά αλλάζει το αποτέλεσμα του αγώνα αυτό είναι απαράδεκτο», ενώ πρόσθεσε πως «τα γεγονότα αυτά βεβαίως και συνδέονται».

Η ίδια υπογράμμισε πως «θα έπρεπε να είχε συλληφθεί πάραυτα ο κ. Σαββίδης», ενώ υποστήριξε ότι στον ΣΥΡΙΖΑ «δεν είμαστε κατά υπέρ ορισμένων πρόσωπων. Είμαστε υπέρ ή κατά πράξεων. Οι πράξεις χαρακτηρίζονται ως παράνομες».

«Δεν μπαίνει κάποιος στο γήπεδο οπλισμένος. Αν θέλει να κάνει σκοποβολή ο χώρος του γηπέδου δεν είναι προπονητήριο. Αυτό και μόνο θα έπρεπε να είχε ενεργοποιήσει τις αρχές να τον συλλάβουν» είπε χαρακτηριστικά η κα Αυλωνίτου, μιλώντας στο «Θέμα 104,6».