Για "ανατριχιαστικά στοιχεία" κάνει λόγο το Μέγαρο Μαξίμου με αφορμή την επιστολή του "Πληροφοριοδότη Β" για την υπόθεση της Novartis που δημοσιεύει η εφημερίδα "το Έθνος".

Παράλληλα, σημειώνει πως η δικαιοσύνη θα πρέπει να κάνει απερίσπαστη τη δουλειά της προκειμένου να τιμωρηθούν οι ένοχοι.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Κάθε μέρα και νέα ανατριχιαστικά στοιχεία βγαίνουν στη δημοσιότητα σχετικά με τη διασπάθιση δημοσίου χρήματος μέσα από μίζες σε πολιτικούς και γιατρούς. Η επιστολή ενός εκ των προστατευόμενων μαρτύρων που δημοσιεύεται σήμερα στο «Έθνος» είναι κυριολεκτικά συγκλονιστική.

Όσοι λοιπόν βιάζονται να θάψουν το σκάνδαλο, να απαξιώσουν τα στοιχεία, να μιλήσουν για ψευδομαρτυρίες και κουκουλοφόρους αναφερόμενοι σε μάρτυρες που το FBI έκρινε αξιόπιστους, καλό θα είναι να είναι πιο προσεκτικοί γιατί εκτίθενται.

Η επιτροπή προκαταρκτικής εξέτασης και κυρίως η δικαιοσύνη πρέπει να αφεθεί απερίσπαστη να κάνει τη δουλειά της αξιοποιώντας όλα τα στοιχεία και οι ένοχοι, όσο ψηλά κι αν βρίσκονται, να τιμωρηθούν αυστηρά.