Βολές κατά της εκπροσώπου της Νέας Δημοκρατίας, Μαρίας Σπυράκη, με αφορμή την υπόθεση της Novartis εξαπολύει η εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Μανταλένα Παπαδοπούλου.

Απαντώντας σε συνέντευξη της Μ. Σπυράκη, η κα Παπαδοπούλου σημειώνει μεταξύ άλλων: «Η αλήθεια θα λάμψει σε όλο της το μεγαλείο για το ποιοι έπληξαν το κύρος της πατρίδας και με ποιο κόμμα συνδέονται».

Αναλυτικά το σχόλιο της κ. Παπαδοπούλου:

«H δικογραφία για το σκάνδαλο της NOVARTIS είναι υπαρκτή και έχει βγει στο φως της δημοσιότητας, χάρις στους αδέκαστους και γενναίους δικαστικούς. Δυστυχώς για την εκπρόσωπο του κ. Μητσοτάκη, δεν μπορεί ούτε να «πάρει στο μαξιλάρι της», ούτε να κουκουλώσει το τρανταχτό σκάνδαλο και τη δικογραφία, όπως έπραξε το 2012 για το συγκλονιστικό γεγονός, ότι δισεκατομμύρια ευρώ αποχαιρετούσαν σαν αποδημητικά πουλιά τις ελληνικές τράπεζες, οι οποίες την ίδια ώρα προσπαθούσαν να κρατηθούν με αερομεταφορές χρημάτων από το εξωτερικό.

Όσο για την υπόθεση των πυρομαχικών, απλά της συνιστούμε να μη βιάζεται. Η αλήθεια θα λάμψει σε όλο της το μεγαλείο για το ποιοι έπληξαν το κύρος της πατρίδας και με ποιο κόμμα συνδέονται».