Τις εξελίξεις αναφορικά με το θέμα της ονομασίας των Σκοπίων αλλά τη Novartis σχολίασε ο πρόεδρος του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού, Γιώργος Καρατζαφέρης, ασκώντας παράλληλα κριτική στη στάση που έχει ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος.

Μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, δήλωσε αναφορικά με το Σκοπιανό: "Υπάρχει μια τεράστια πίεση στους ώμους του κ. Τσίπρα από του Αμερικανούς, θέλουν να κλείσουν το θέμα άμεσα για να ενταχθούν τα Σκόπια στο ΝΑΤΟ. Ο κ. Τσίπρας δεν μπορεί να κάνει διαφορετικά από τη στιγμή που θέλει να παραμείνει στην εξουσία θυσιάζει μερικά πράγματα, μεταξύ αυτών δυστυχώς είναι και το εθνικό μας θέμα", ενώ συμπλήρωσε "Αν πάρουν το όνομα χάθηκαν τα πάντα".

"Αν η Τουρκία χάσει ανατολικά, θα πάρει απο δυτικά και δυστυχώς εμείς δεν είμαστε προετοιμασμένοι. Ο κ. Καμμένος δείχνει μια ελαφρότητα που δεν πρέπει να συνοδεύει τους υπουργούς Άμυνας. Φοβάμαι το "καυτό" επεισόδιο, ίσως προκύψουν πράγματα τα οποία χρόνια προσπαθούσαμε να αποφύγουμε" είπε αναφορικά με τις τουρκικές προκλήσεις.

Για την Novartis τόνισε "έχω την εντύπωση ότι έχουν μπλεχτεί άνθρωποι που θα μπορούσαν να μην είναι σε αυτόν τον κυκεώνα, κάποιοι όμως βλέπω ότι έχουν ανησυχήσει πολύ, ο τρόπος αντίδρασης κάποιων δείχνει ενοχή. Ας ελπίσουμε να ξεκαθαρίσει το πράγμα, δεν βλέπω όμως όπως είναι η δικογραφία στη Βουλή να αντέχει σε έρευνα".