Προειδοποιεί ο πρώην πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, λέγοντας χαρακτηριστικά πως πρέπει «να ξέρουν οι συκοφάντες ότι θα τους πάω μέχρι τέλους», θέλοντας να απεμπλακεί το όνομά του από την υπόθεση Novartis.

Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Τα Νέα», υπογραμμίζει πως στην επόμενη Βουλή ο Αλέξης Τσίπρας δεν θα έχει πλειοψηφία, άρα ούτε ασυλία.

«Απαντώ στη συκοφαντία μηνύοντας τους συκοφάντες. Κι όποιος άλλος χρειαστεί να ελεγχθεί, θα ελεγχθεί στην πορεία. Και θα μηνυθεί στην πορεία. Θα τους πάω μέχρι τέλους», επανέλαβε ο πρώην πρωθυπουργός.

Παράλληλα, εξαπέλυσε επίθεση κατά του πρωθυπουτγού, Αλέξη Τσίπρα, τον οποίο ευθέως συνδέει με μία «σκευωρία» που βασίζεται, όπως επισήμανε, σε «ανώνυμους μάρτυρες».

Πρόθεσε μάλιστα πως η δικογραφία καταρρέει, αφήνοντας παράλληλα βαρύτατες αιχμές για τους χειρισμούς της Εισαγγελέως Διαφθοράς, Ελένης Τουλουπάκη.

«Όλοι όσοι επιθυμούν "φυγή προς τα μπρος" για τη χώρα με μεταρρυθμίσεις, δεν πρόκειται να συμβιβαστούν με το Μαδουριστάν που στήνει ο κ. Τσίπρας», διαμηνύει επίσης ο κ. Σαμαράς.