Την αποπομπή του Δημήτρη Τρούπου από τη νεολαία της Νέας Δημοκρατίας ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ μετά τις αναρτήσεις που έκανε το στέλεχος της ΟΝΝΕΔ με αφορμή το συλλαλητήριο της Κυριακής.

Όπως σημειώνει σε ανακοίνωσή της η Κουμουνδούρου, "οι ρατσιστικές και φασιστικές διατυπώσεις εναντίον του πρωθυπουργού της χώρας, Αλέξη Τσίπρα, και του γειτονικού λαού της ΠΓΔΜ, που δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο υπεύθυνος Τοπικής Αυτοδιοίκησης της ΟΝΝΕΔ, Δημήτρης Τρούπος, ξεπέρασαν κάθε όριο πολιτικής χυδαιότητας".

Ο Δημήτρης Τρούπος φέρεται να έκανε αναρτήσεις στο Twitter με τις οποίες αποκαλούσε τους Σκοπιανούς "πιθήκους" ενώ αποκαλούσε τον Αλέξη Τσίπρα εθνοπροδότη και τον απειλούσε με κρεμάλες.

Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ:

Οι ρατσιστικές και φασιστικές διατυπώσεις εναντίον του πρωθυπουργού της χώρας, Αλέξη Τσίπρα, και του γειτονικού λαού της ΠΓΔΜ, που δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο υπεύθυνος Τοπικής Αυτοδιοίκησης της ΟΝΝΕΔ, Δημήτρης Τρούπος, ξεπέρασαν κάθε όριο πολιτικής χυδαιότητας.

Το στέλεχος της ΟΝΝΕΔ έφτασε στο σημείο να απειλεί τον Αλ. Τσίπρα με κρεμάλες και να χαρακτηρίσει “πιθήκους” τους πολίτες της ΠΓΔΜ!

Αναμένουμε από τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Κυρ. Μητσοτάκη, να αποπέμψει τον Δ. Τρούπο από τη νεολαία του κόμματος του.

Δείτε τις αναρτήσεις του στελέχους της ΟΝΝΕΔ: