O Αντώνης Γυφτόπουλος νέος πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής της ΝΔ Θεσσαλονίκης

|
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΚΟΚΟΛΑΚΟΣ

O Αντώνης Γυφτόπουλος, πρώην πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας και επί χρόνια δημοτικός σύμβουλος Θεσσαλονίκης, θα είναι ο νέος πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής της ΝΔ Θεσσαλονίκης.

Ο κ. Γυφτόπουλος θα αντικαταστήσει στην προεδρία την Βίκυ Ευταξά. Μάλιστα σε λίγη ώρα αναμένεται εκδοθεί και επίσημη ανακοίνωση από το κόμμα.

Ο Αντώνης Γυφτόπουλος είναι από τα πιο έμπειρα κομματικά στελέχη στη Θεσσαλονίκη και διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις με τον περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα, ενώ έχει διατελέσει και ο πρόεδρος του περιφερειακού συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας. Πλέον είναι περιφερειακός σύμβουλος.

Εκλεγόταν για 16 χρόνια δημοτικός σύμβουλος Θεσσαλονίκης με την παράταξη του Βασίλη Παπαγεωργόπουλου, ενώ διετέλεσε και για 8 χρόνια αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Μηχανολογίας και Πολιτισμού. Ήταν ακόμα αντιπρόεδρος στη ΔΕΠΘΕ και για 16 χρόνια μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Φεστιβάλ Κινηματογράφου.

Είναι 53 ετών, πατέρας δύο παιδιών και δικηγόρος στο επάγγελμα.

Κατάγεται από την Πελοπόννησο και δεν ξεχνά την ιδιαίτερη πατρίδα του καθώς είναι και πρόεδρος του συλλόγου Πελοποννησίων Θεσσαλονίκης «Ο Κολοκοτρώνης».

Η ανακοίνωση της ΝΔ για τον Αντώνη Γυφτόπουλο:

Με απόφαση του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, ορίζεται Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας του Νομού Θεσσαλονίκης, ο κ. Αντώνης Γυφτόπουλος. Ο κ. Γυφτόπουλος διαδέχεται στη θέση αυτή την κυρία Βασιλική Ευταξά.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.