Αναφορά στο θέμα της πώλησης όπλων στη Σαουδική Αραβία έκανε ο αναπληρωτής υπουργός Άμυνας Δημήτρης Βίτσας, ενώ παράλληλα άσκησε σφοδρή κριτική στην αξιωματική αντιπολίτευση.

Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ, ο κ. Βίτσας ξεκαθάρισε πως "για εμένα δεν υπάρχει κανένα θέμα πλέον με την υπόθεση πώλησης όπλων στη Σαουδική Αραβία και τον ρόλο του Βασίλειου Παπαδόπουλου" προσθέτοντας μάλιστα πως ο ίδιος δεν έχει δει ποτέ του τον άνθρωπο που σύσσωμη η αντιπολίτευση καταγγέλλει ως μεσάζοντα στην συγκεκριμένη υπόθεση.

"Από την αρμοδιότητά μου βλέπω χιλιάδες ανθρώπους, αλλά τον Βασίλειο Παπαδόπουλο δεν τον έχω δει, νομίζω ότι δεν τον έχω δει ποτέ", είπε ο κύριος Βίτσας.

Σχολιάζοντας τις χθεσινές αποκαλύψεις για την υπόθεση από την Νέα Δημοκρατία και το γεγονός πως βάσει επίσημων εγγράφων οπλισμός που πωλήθηκε από τον Βασίλειο Παπαδόπουλο εντοπίστηκε σε χέρια τζιχαντιστών του ISIS στη Ράκα, ο υπουργός δήλωσε πως "κανείς δεν ξέρει όλη τη διαδρομή του οπλισμού μέχρι τον ISIS", "τα όπλα που βρέθηκαν στη Ράκα ξέρει κανείς πώς έφτασαν εκεί;", αναρωτήθηκε χαρακτηριστικά.

"Για έμενα δεν υπάρχει θέμα", πρόσθεσε τελικά, κλείνοντας τη συζήτηση σχετικά με το θέμα αυτό.