Θεσσαλονίκη: Με ικανοποιητική προσέλευση ψηφοφόρων ο δεύτερος γύρος για την ανάδειξη αρχηγού στο νέο φορέα της Κεντροαριστεράς (ΦΩΤΟ)

|
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΚΟΚΟΛΑΚΟΣ

Χωρίς προβλήματα και με ικανοποιητική μέχρι στιγμής προσέλευση διεξάγεται στη Θεσσαλονίκη ο δεύτερος γύρος της διαδικασίας για την ανάδειξη του νέου αρχηγού του πολιτικού φορέα, που θα συσπειρώσει τις δυνάμεις της Κεντροαριστεράς.

Σε ένα από τα μεγαλύτερα εκλογικά κέντρα, αυτό του περιπτέρου 6 της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, από το πρωί συρρέουν ψηφοφόροι, κυρίως μεγαλύτερης ηλικίας, προκειμένου να ψηφίσουν τη Φώφη Γεννηματά ή τον Νίκο Ανδρουλάκη, τους δυο υποψηφίους που πήραν τις δυο πρώτες θέσεις στον πρώτο γύρο και δίνουν τη μάχη τους σήμερα. Να σημειωθεί πως δικαίωμα συμμετοχής έχουν μόνο όσοι ψήφισαν στον πρώτο γύρο.

Η διαδικασία ξεκίνησε στις 08.00 και θα ολοκληρωθεί στις 20.00 ενώ σήμερα θα είναι και πιο απλή καθώς δεν χρειάζεται η καταβολή των 3 ευρώ, ούτε η συμπλήρωση αίτησης,ενώ καθένας μπορεί να ψηφίσει σε όποιο εκλογικό κέντρο επιθυμεί και όχι απαραίτητα σε αυτό που ψήφισε στον πρώτο γύρο αρκεί να έχει ταυτότητα ή διαβατήριο.

Οι δυο υποψήφιοι πρόκειται να ψηφίσουν στις 11, η μεν κ. Γεννηματά στο Καματερό, ενώ ο κ. Ανδρουλάκης στο Ηράκλειο της Κρήτης

Τα επιτελεία των δυο υποψηφίων απηύθυναν πρόσκληση, για ευρεία συμμετοχή και στον δεύτερο γύρο των εκλογών για την ανάδειξη ηγεσίας του νέου ενιαίου φορέα στην προοδευτική παράταξη.

Όπως τονίζουν άλλωστε η μαζική συμμετοχή πολιτών, θα δώσει στο εγχείρημα και τον νικητή των εκλογών τη δύναμη για να ηγηθεί την επόμενη μέρα στο χώρο της Κεντροαριστεράς, χωρίς αμφισβητήσεις.

Δείτε τις φωτογραφίες του thestival.gr:

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.